tvåtusenSNARTtretton

Aloha~ Idag har jag nördat mig. Läst ut tre böcker och druckit sju koppar te. (Sju som i dödssynderna)  
Har fortfarande planer om att bli författare som inte ger ut böcker. Ska bygga upp en bod med högar med böcker jag skrivit som ska samla damm och se så där bibliskt gamla ut. Små barn i området kommer smyga runt och kolla in genom fönstrerna och fantisera om att böckerna är fulla med magi som gör dom till övervinnliga trollkarlar men dom vågar aldrig gå in eftersom jag är 89 och har fler katter än min ålder. När dom blivit 40+are och jag blivit 100+are så kommer dom våga gå in första gången i min antika butik och fråga om dom får köpa något bara för nostalgitrippen. Jag kommer säga nej. Sen skratta. Sen dö av en hjärtinfarkt.

Annars idag så var pappa och jag och handlade, införskaffade tomtebloss till nyår och kakor. Sånt som en flicka på 20(snart)13 talet behöver för att överleva.
posshej

 

Fjäderlätta steg i snön

Har glömt bort bloggen pga uttråkning har tagit över min hjärna.
Nu är julen över och snart är året också bortblåst. Vi dog inte av apocalypsen/apokalypsen som ni kanske har märkt... Inga zombies på gatorna, Hitler sitter inte inne på stadens cafe och dricker kaffe och vi blev inte krashade av en komet
Grattis till jorden för den klarade sig.
 
På nyår så ska jag sitta runt en lägereld (Också kallad engångsgrill) Men ljus, filtar, musik och mina kompanjoner Panda och Amanda (Antagligen några fler)
Eftersom det är sista dagen på året kan vi lika gärna göra bort oss genom att prata med främlingar så det är planen. Sen ska vi dricka saft också. Slå på stort!

När tumblr lämnar en ensam i snön

Sitter i mitt rum och ruskigt förtvivlad pga tumblr har stängt ner för några minuter. WOW. dom kan inte göra så nu på natten. Mitt hjärta blev krossat.

never mind i'll find someone like you
 
You didnt had to cut me off
 
What is worthwile in this world, if you cant be with the blogs you love, it left no time for us
 

Beskriver mina känslor perfekt just nu. Wow. ok.

Idag har jag iallafall inte vart i skolan. Eller jo. Jag vaknade fem över åtta och sprang till skolan- hade redovisning- sen halv tio drog jag hem igen. Duktig elev här alltså. Resten av dagen spenderades i sängen med mat+greveholm+gitarr+läxor+treo x1000
Ska verkligen försöka friska upp mig så jag kan gå imorgon. Är en lärares sista dag och det blir typ stort farväl osv. Vill hinna säga hejdå $: