Tidsfördriv

Har överlevt första dagen i skolan.
Är nu officiellt förstaklassare igen. Fast på gymnasiet. (säger man fortfarande förstaringare?) 
Skolan var som skolan brukar, lite roligare schema nudå med massa bild inkluderat! Hoppas att få mycket insipration nu. Vill inte prata mer om skolan annars.
Har flyttat färdigt till Gävle nu, så är inredningen som är kvar. Uh. Men det är fint här med. Tände ca tjugo rökelser första dagarna så man kan knappt vara i vardagsrummet för det stinker. 

Men ja. Jag lever. 
(tog förövrigt fel buss hem så blev jätte krångligt att hitta vägen. Blev tillsagd av busschaffören att kliva av pga slutstation. Två mil hemifrån! wellwell)

 
 

Vi drog till London babes

Har haft en underbar vecka i London tillsammans med en av mina bästa vänner Panda. 
Vi har hoppat runt på natten i staden, euforiska glädjetjut som penetrerade byggnaderna.
Mina fötter blöder av allt vi har gått men det var det värt. Har handlat kläder (mest harembyxor. Sista dagarna bad jag Panda att örfila mig om jag köpte fler, vilket hon gjorde)  och mat. Älskar Londons mat. Finns sjukt mycket veganskt att välja på, särskilt i Camden och på Bricklanes matmarknad. Underbart. +så är det så billigt att man äter extra mycket. 

Har lärt mig tunnelbanssystemet och att man pratar öppet med folk på stan, inte som i Sverige där alla blänger ner i betongen medan dom går. Otrolig stad. 
Vi har varit inne på turistställen och annorlunda äventyr. Big Ben, London Eye, Tate Modern, London bridge, Oxford  samt affärer som Victoria Secret osv. Sen var vi i en park i Earlsfield (där vi bodde hos en man vid namn Arun) då vi bara låg i gräset och läste The perks of being a wallflower (grät av skratt av den boken, allt var så misslyckat och fult, förstår inte folks fandom där) och så var det en parkkonsert där. Jätte vackert. 
Köpt cigaretter i affären eftersom åldergräns inte verkar existera ens. Vi fick höra att folk trodde vi var 19, 25 och 14 - rejäl blandning där! 

Det finns så mycket att berätta men mina tankar är för röriga. It was the lovliest trip ever.