bitterfitta

Fick nyss reda på att mitt förstahandsval till gymnasiet fuckade ur för det inte var tillräckligt många sökande. måste alltså hitta någon ny skola eftersom mitt andra och tredjehandsval suger.

Breakfast theme

Sov ingenting under natten så stannade hemma från skolan.
Runt klockan åtta imorse så somnade jag äntligen men jag hade de underligaste drömmarna.
Att min skugga försökte klösa sig ut från mig för att slippa vara nära mig, speglar som inte reagerar på rörelse utan försöker krossa sig ut och byta plats med en. Blev förföljd av en spegelkvinna som var fast innanför spegelramarna. Var mer saker men kommer knappt ihåg.
Det sista som jag minns är att två män stod och talade intensivt över att jag inte skulle komma ihåg något när jag vaknade. Vilket jag knappt gjorde.
Ifrågesätter verkligheten och läser igenom alla hatiska medelanden som är gömda i mitt huvud.
Skevt.


Dagen spenderas med Breakfast tema. ska kolla på Breakfast at tiffanys, The breakfast club och sen äta yoghurt.
Godmorgon
   
 
 
 
 
 
 

Nu är kungen död och hans drottning är fri

Att jag inte skrivit här på en vecka kanske är ett tecken på att jag överlever ute i verkliga världen- eller att jag tappade bort mig.

Jag har iallafall haft ett helt okej lov- dock har inte kameran varit med alla dagar så har inte bilder på allt som hänt.
Har glidit runt på isen med Amanda som inte kunde stå upp förens hon hade ramlat omkull några hundrade gånger. Vi grillade på kvällen med en abnormal stor eld. (Använder jag ens orden rätt. mmmm)
Har sedan spenderat tid med Amela i strängnäs osv.
Fikat på stan, jagat hippies som kom undan men stalkar upp honom sen, inflyttningsfester, vilda kvällar på balkonger som tillhört staden Brighton/Göteborg (Man känner sig mindre vilsen då)
Flydde till grannstaden med Panda för att köpa saker, blev böcker x3, lyktor x2, ljus, te, tygpåse, second hand kläder och mer fabulösa objekt.

Blev inte så många bilder som sagt... Men ja.