fult inlägg skapat av tråkighet

Tänker inte skriva om skoldagen för jag den var som en örfil. Men istället för en handflata som slår till så är den någon som svingar en grizzly björn i mitt huvud. (På mitt huvud?)

I lägenheten så låg Marlon (min kusins barn) på golvet och guppade när jag kom hem. Han är så brutalt gullig. Klappade honom på händerna, som ser ut som små russin. Som om han legat i havsvatten i ett dygn. Puss på honom.


på tal om björnar.

those dancing days

Klarade första skoldagen. Tänkte att jag skulle vara stolt över mig själv men tankarna flödade iväg till annat.
Första lektionen började med att jag hade "private talk" med en lärare. Hejjaghatarmittliv.
Sen gick allting ganska fort och hann inte med att tänka på allt som var skevt omkring

Imorgon ska jag söka gymnasium. Ska söka Korr onlinegymnasium- humanistiska. S:t Eskil-Estetiska. Hvilan- trädgård Gammelby-trädgård Hagströmska - Estet med inrikting textil och sen antingen någon mer textil linje... Sen ska jag bestämma mig mer tills maj vad jag ska söka in till igen.

Nu har jag lagat mat, Vegan "kyckling" med curry smet. Blev gott. Åt för mycket. Min mage ser ut som att någon tryckt ner en gitarr i. Ser väldigt tjock ut.

(Varför blogga med ett sånt ointressant liv. orkar inte HAHA)

 

Spökstad

Skola idag då.
Känns som lärarna har glömt att jag är en elev hos dem för jag vart borta så länge. Blir en horribel överraskning för dem att se mig :---)
Äter just nu flingor som smakar kartong. En kartong där möss avlidit i av det alldeles för genomträngande solskenet. med det menar jag att dom är brutalt äckliga.
Ska till skolan nu. Nejorkarintevillinte