29 mars. 2013

Aloha peepz. (Har pringles i knät.)
Mina inlägg kommer vara sällsynta denna vecka pga har försvunnit in i strängnäs, men jag existerar fortfarande så jag  hoppas ni förlåter mig.

Amanda sov över igår och vi firade att lovet börjat. Med det menar jag att vi gick på värsta festen och drack vodka tills vi spydde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (aka filmmys och popcorn)
Vi planerade massa om loppisar, konserter och event inne i staden. Dags att skaffa socialt liv?

Annars så har jag gjrot ett vegan påskägg och sen lagat kinamat med pappa. Det blev helt marvellous.
Imorgon ska jag till västerås och införskaffa träningskläder och få se på "Oz" filmen. Den ska vara fylld med glitter och Mila Kunis och hankillensomjagalltidglömmernamnetpå.
 

Boken -Veganerna- är så himla bra. Står om slakteri, djurförtryck, plågeri -how to stop that shiet- och om hur man uppmuntrar och blir aktivist -sortof- OCH DEN BORDE ALLA LÄSA OCH SEN BORDE ALLA BLI VEGANER. tack ok xoxo Oliviou gurl.


Sweet sixteen


Idag blev jag sexton år (Sweet awful sixteen) 
Om fjorton år är jag trettio. (aka avliden)
Har migrän som jag skyller på åldern nu för det är tillåtet. Är jätte gammal herreshit nej. 
Ikväll ska jag äta tårta (vegan obviously) och dricka oerhört många koppar te. tårtan består av tio olika lager choklad och sen massa annat gott inproppat (glass,hallon,banan,chokladchoklad) 
Ska undvika stolstrålar nu eftersom mitt huvud har sprängts och är ganska säker på att jag har en inre blödning just nu. Wish me goodlook and a happy b-day