Sjukdomen är överallt

Börjar tillfriskna från magsjuka, så otroligt skönt. 
Har spenderat dagarna under täcket och säkert tappat tio kg. Ser döende ut. Ska fira friskheten med att äta popcorn och chips + pizza med kinamat på. Men än sålänge vill jag inte riskera något så äter bara lite i taget.Imorgon är det redan december. Mikaela min darling ska komma till mig i veckan och hjälpa mig juldekorera lägenheten (vilket inte är så kul när man är ensam). Vi ska pynta granen och baka veganska pepparkakor. Lovely. 

Jag hoppas innerligt på att snön ska falla snart. Allt är skevt utan den. 

Interrupted confusion

Skulle det vara nyttigt att sluta drömma och börja leva i nuet och det som existerar nu eller vore det tragiskt att lägga undan drömmarna? 
Kan inte bestämma mig. 


Gulls take food from travelers on a passenger boat off the Channel Islands, Great Britain, May 1971.Photograph by James L. Amos, National Geographic


Drömmen just nu är att någon hämtar upp mig i en bil och tar mig bort från landet och bara åka runt i världen. 
Ta sig till Paris, Montmartre, för att dricka vin mitt på dagen medan fransk poesi flödar ohämmat. 
Åka vidare genom Skottland och måla av alla landskap, stanna till i små byar för att dricka te. 
Hitta en båt som tar en över ishaven, se albinovalar och dansa på däcket när det är kolsvart ute och det som lyser upp är isberg och stjärnor. 
Hoppa på tåget och se landskapen sväva förbi. Somna några minuter och vakna upp i Alaska, gå ut och gå vilse, höra kvistar krossas under stövlarna i skogen och känna regnet bränna huden.
Vidare mot Nya Zeeland, ta sin ryggsäck och tält och bara a n d a s. Det är sån klishé att vilja roadtrippa och backpacka men jag kan inte hjälpa det. Jag måste bort. 
Vakna upp och känna att man inte är bunden till något. Vara en del av världen, naturen. 

Vardag:

 
 

En vanlig dag i skolan: Kolla på freaks and geeks, göra en zombie i lera som blir uppäten av en varulv, klottra och sitta och prata. Wellwell. 

Igår var jag på kroki (en kvällskurs där man får skissa av nakenmodeller), tyckte modellen var så modig, hon var runt 18-19 kanske och stod och posade framför 30 främlingar. Om man bara hade det självförtroendet liksom. 
De bjöd på veganska kakor och te. En helt okej dag för att vara en måndag.