Mobilinlägg

Ligger på mitt golv och det kryper i benen. U t l o p p. Senaste dagarna så har Amanda varit här. Har halvt kunnat fokusera på annat då. (Trots det kräver min mentalitet isolation) vi var på fest. Vi drack. Jag blev full. Jag blev glad. Kommer inte ihåg så mycket mer än kvällen förutom att vi hamnade vid en stor eld med massa okänt folk. Det var väldigt mysigt. Sen att jag började prata med en kille/man (vad är rätt term för en 21 åring?) och fick hans nummer. Skämdes dock dagen efter.
Sista bussen hade lämnat oss och vi var frusna på stan klockan halv fyra. Två snubbar bjöd oss på taxi för dom oroade sig (mitt hjärta smälte). Och nu ligger jag på golvet med ångestvågor i kroppen och Ångrar mitt liv.
Självdestruktiv och alena

Wilderness

asdfghjsdfghjk
Är så osäker på allt. En stor känsla av att allt är en stor chimär och jag är inte den som speglar sig, jag är spegelbilden. illusionillusionillusion. (Ska börja med antidepresiva tabletter, happypills) 
Mitt huvud sprängs innåt. 
(Dricker just nu te efter att ha haft en kväll i biomörkret. Fick panik av biosalongen och var tvungen att rusa ut ett flertal gånger. Känner mig bara besvärlig) 
(HEJ JAG SKRIVER AV MIG PÅ BLOGGEN FÖR JAG ÄR _COOL_chey_97)