Mummel och rabbel och rabarber

Är i Gävle nu OCH VI HAR MASSVIS MED SNÖ och jag har även en hund som går runt och ylar på mig <3333
Prövar nya sminkningar och identitetskrisar lite. Vill ha en plastpåse på huvudet men samtidigt bli en drake och visa upp THIS. Men nej. urghurhgurghurg okej vet inte vart jag vill komma med detta

Ska kanske på bio med Maria ikväll och se Hobbit?? Är jag den enda som inte sett de andra delarna i hobbit serien? I mean, försökte se den första men tyckte inte om den :/:/:/ dom vandrade lite typ. Man vet ju typ vilka som dör pga sagan om ringen? Silly movies.  sry not sry för rabblande.

Kolla då:


Ska göra tacos ikv i think. Nattäta och kolla ikapp Viva Hate (EH HAR NI SETT ELLER?) (DET ÄR HON FRÅN SJÖMANSMÖSS) (och sen lite indiepojkar typ) (eh) (eh) (hehe)
 

28nde december

?? Hur kan året vara över snart ?? Är så stressad att ett helt år har gått. Har dock gjort mycket i år känns de som, men samtidigt ingenting alls.

Spenderade iallafall gårdagen i Västerås med Amanda. Vi hade små musikaler vart vi än gick och försökte hitta spåkulor. Allt var väldigt fint och hittade även vegan smink jag letat efter ett tag! Så kom hem med eyeliner och glittrande strumpor.

Idag var vi runt lite på tuna park i Eskilstuna och sen lämnade vi av Ami (saknar henne så mycket redan, hon är ju bäst¡¡!!)

Ska åka till Gävle imorgon och försöka stressa ihop nyår (pushat)

 

The What?

Kickis katt springer runt och biter på granen och i bakgrunden spelas bästa The Who (Puss Amanda)
Pappa bränner nästan ner huset med alla tomtebloss, men det skulle vara en fin död utav ett hus.