And we eat until we puke

Från när pappa var här och vi åt storfrukost tillsammans. Känns lättare att äta när man är två eller fler. Så  tråkigt att laga mat och äta den ensam. Men jaja. Det var mysigt iallafall.
And some new pants. 
Är 80-talare nu. Wow. (det skulle vara 60-tal men sidan ljög för mig) 

Jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Stannade hemma från skolan idag pga noll ork. 
Gick på samtal.
Min crush såg mig grina. 
Hela dagen är felfelfel. 
 
(felfelfel ser ut som falafel om man läser fort) (va) 
 
ska nu läsa " Efter mörkrets inbrott" av Haruki Murakami och dricka te. Försöka måla på Problemlösnings uppgiften vi har i bild, då allt ska vara inlämnat 19 februari i portfolio. uh. (uppgiften går ut på att rita 43 skisser av äpplen, ingen får vara den andra lik, vilket har gjort att man får rita adamsäpplen, äpplen till bröst, maskar i äpplen, äppelkärnor osv. och när man är klar ska man pretty much slänga 42 av dom så man kan göra den 43 fint på ett A3 papper) (är inte alls exalterad över denna upg) 
 
Var förövrigt på bio igår. Först åt vi pommes pizza (utan ost. veganvegan) jag, Mickey och Maria. Sen mötte drog Maria och vi mötte upp Saga utanför bion för att se på The wolf of wallstreet. Den var SÅ BRA. Speladei ingen roll att den varade över 3 timmar för det kändes som fem minuter. Sex droger och pengar var väl det som de handlade om men den var rolig och dramatisk och Leo var så vacker och vill kasta oscar-priser på honom för den. 
Efteråt fick jag vänta på bussen i ca 50 minuter men det var det värt. 
 
 

Rastlösa situationer

Gjorde mackor med gurka, paprika, avokade, tomat och ruccola på. Matporr.
Gjorde två skisser i skolan sketchbok. En i blyerts och en med akvarell. 
Nu såhär efter julen och när december är dött sen långt tillbaka så bestämde sig snön för att falla. Tycker ändå om den. Dock detta med 15 minus är väl mindre mysigt.