Eh

Har varit i Katrineholm i två dagar nu och börjar känna av att det är S O M M A R L O V.
Druckit iste på balkongen och läst Haruki Murakami's bok Nyckelfågeln som vrider upp världen: den är inte så bra som jag trodde. Norwegian wood är så fantastisk att jag exploderar, efter mörkrets inbrott- var helt okej och Kafka på stranden- var mest konstig och äcklig. Vill läsa Sputnik Sweetheart av honom men den fanns inte på biblioteket så får fortsätta läsa den här. Så långtråkig urgh.

Ska iallafall träffa Amanda om en stund (!!!) och vi ska äta ett berg av vegansk lasagne
Imorgon ska jag fika med mormor och morfar, på lördag ska jag sälja massa kläder på en loppis och försöka få ihop cash bcus inget sommarjobb. SEEEEN försöka träffa kompisar som får skolka från sina jobb or something. På måndag åker jag till strängnäs och ska träffa Heidi och andra människor. woop.
 
(ärligt tho, läser någon ens texterna man skriver på bloggar? känns mest som folk kollar på bilderna)
 

Skolavslutningen 2014

Juste: avslutningen. Blev en mysig fest på en scen pga regn. Zumbali, bad, shoreline och avslutades med polisen kom och avbröt.
Ville bara lägga ut lite bilder därifrån i efterskott
 

Frankrike 104

Med ca 28 grader och sol så var det skönt att bo så nära vattnet. Dock så bodde vi någon kilometer bort och det var världens backe för att komma dit, så efter man kommit hem badade man i svett ungefär. 
Saknar havet väldigt mycket, men i Swedo finns det ju bruna sjöar vilket också är kul !!!!! (snälla förstå min sarkasm)
Mina överlevnadsinstinkter tog över och jag köpte slush, vilket var det godaste på hela resan
 Midsommar och sista kvällen i frankrike spenderade vi på stranden med baguetter, jordgubbar, cigaretter, vin, sallad, chips och annat gott. 
Våran playlist blev Miley Cyrus, Whats up, 500 miles och annan dålig musik. Skäms inte