and laughing 'til our ribs get tough

Veganska pannkakor med massa sylt. Kan leva på pannkakor
Kossorna hemma hos pappa är utsläppta nu, så söta. Försöka locka dom till stängslet så jag kan klappa den men dom är för skygga. Så söta. Kan ändå bara tänka på att i höst lär dom slaktas. Fy
Efter en helvetes resa med SJ så beställde vi veganska pizzor- utan ost och med pommes på istället. Degen har inte heller något animaliskt i sig. 
Matkoma 

Spring Pride

Haft mysigaste helgen på länge! Skulle åka in till Pride för att träffa Amanda och Heidi och det blev så bra. 
Vi gick i paraden och dansade, sjöng osv. Först hamnade vi med vårdcentralens gäng (??) men senare hoppade vi bakom lastbilen som spelade gamla disco-låtar. Det är fint att alla är så lyckliga över rättigheterna, men samtidigt kan man inte bara låtsas som att allt är bra då förtrycket fortfarande är starkt och människor blir nedslagna, våldtagna, mobbade och t.o.m mördade pga sin sexualitet. Vi är påväg dit, men är inte där helt och hållet än.  Iallafall:
Träffade Amandas vänner samt en annan Amanda jag träffat för flera år sedan,  och vi gick runt och såg bland annat på Sanna Nielsen? Alla 40 åringar stod och grät av glädje. 
Senare träffade vi Heidi och Kimberly och hängde i en park. Mycket drama på lite tid men ska inte gå in i detalj på det. Fint parkhäng och fabulös dag. 
Träffade nya människor och några jag saknat så det gjort ont.
 

13 skoldagar kvar

Blir ett till osammanhängade inlägg om ingenting, mest bilder från senaste tiden. 
Nu är det ä n t l i g e n sommar så kommer leva på iste och frukt (med ett kilo jordnötssmör till) 
Hittade min gamla sjömans-rosett från min wemohipster (det är ett ord nu ok) tid. Börjat använda läppstift regelbundet också, för er som ville veta, lyckas alltid smeta ut de så 90% av det sitter inte ens på läpparna.
Gjorde tomatsoppa med kikärtor, oregano, pasta, krossade tomater och basilika. Blev hur gott som helst.
Framkallade också filmrullar från våren 2013, vilket känns som en livstid sen. Så mycket har hänt sen dess. Lever inte i samma stad ens, men jag saknar ändå mina kompisar. Tur att vi håller kontakten men det blir inte alls lika ofta längre. 

I helgen btw så är det Spring Pride i Eskilstuna!!!! Är väldigt exalterad då jag och Amanda har varit där varje år och det är alltid väldigt trevligt. Parad och massa saker som händer på staden. Blir antagligen att grilla senare på kvällen. Om ni bor i närheten borde ni så åka dit! PRIDE.