G i n g e r b r e a d

 
Var på marknad med Mikaela. Var mest tråkiga saker som senap och salami eller lite julhantverk. Fast såg två islandsponnys med tomtemössor som var så söta jag ville gråta. Dock började ett barn hoppa omkring dom så den ena (Skorpan) blev rädd? Ville sno godiset samt putta omkull ungen. Usch för barn. (Man ser så lätt vilka som är småbarnsföräldrar, dom har termobyxor, reflexer, öronskydd till låg musik och deras ögon rycker)  
 
Tillslut kom fyrverkerierna som var väldigt fina (OFFERGÅVOR till Bocken som alla tillber? nej men whats the point med Gävle bocken?)  och sen gick vi hem till mig för att äta pepparkakor och kolla på "Stoned" som är en film om Brian Jones. 
 

G l i t t r a n d e ljusslingor


Köpte första presenten idag, hoppas hon blir glad / Cheesy moment men det är nog det nästbästa? Att ge något till dom man tycker om och se dom bli glada. Det bästa är L J U S EN som gör att hela staden glittrar upp (vadå miljöovänligt?) Hela lägenheten är upplyst och gråter för det är så fint. Varför är inte ljusen uppe året runt?