Yass

Fikade med Maria igår, de spelade julmusik inne på Waynes så trivdes väldigt bra där.
Vi köpte veganska marsmellows som vi gick hem till mig för att grilla över tända ljus.
Kollade även lite på American Horror Story: Asylum och grät lite över det (för att det var nog stördaste säsongen och Kit är så snygg och nope)

Fyller ut med en gammal bild på oss från Frankrike

IDAG KOMMER ANNARS AMANDA KLOCKAN FEM!!!!!!!!!!!! Jobbigaste någonsin är att ha ett long distance bff-förhållande. Svider ju i ens existens att inte träffas regelbundet, känns som vi bor på olika planeter urgh. Vet inte riktigt vad vi ska göra, typ prata om _ALLT_, äta tacos i mängder, stirra på pumpatävling, gå på halloweenfest och bara catch up. NI FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET JAG SAKNAT HENNE

Annabelle


Var nyss och såg Annabelle med Saga, Tina, Mickey, Jennifer, Bea och Maria. Den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara?? Men ändå sjukt obehaglig. Man förbereder sig på jumpscares ca hela tiden urgh. 
Det var dock en scen där mamman springer i ett trapphus och ljusen fuckar ur så ena sekunden ser man ingenting och den andra allt (typ som när blixten slår uknow?) och så står hon högst upp i trappen och tittar ner, så längst ner står djävulen???? som är helt gråaskig med lysande ögon, står på alla fyra i någon fucked up ställning och bara stirrar på henne?? OCH I NÄSTA JÄVLA ÖGONBLICK SÅ BARA LYSER ALLT UPP OCH HAN ÄR EN MILLIMETER IFRÅN HENNE OCH BARA FLYGER UPP IOSDOÖGIHERIÖUHWEÖ Nej. Biosalen skrek. 

Äntligen höstlov

Liten get together/förfira Mikaelas 17 årsdag/börja lovet bra
Åt vegansk tacos, kollade på skräckfilm tills alla låg och skrek utom Saga som har något fel, drack rom, rökte på en iskall altan, skrattat åt konstiga saker, gråtit av rädsla för källaren och mörka korridorer i huset osv 
Det var fint iallafall. 


(Ser arg ut pga folk i skräckisar är IQ lösa och gör allt man inte ska göra??? Sen låg alla i en klump och skrek)