Allt jävla plugg


(hade psykologiprov idag, måste göra uppsats om demokrati men det är för brett för att jag ens ska kunna börja, har redovsining i fotokursen på torsdag och måste prata om en fotograf och hans bilder i 10 minuter, göra en parafras på en bild på Andy Warhol, göra någon naturkunskaps läxa- ALLT DENNA VECKA. Dricker te och kollar på skräckfilmer tills jag inte vågar sova) (juste gymnasiet är numera obligatoriskt, så sämst för skolan är inte till för alla och man borde ha rätten till att välja själv. 13 års obligatorisk skola. k u l. sen blir säkert högskola/universitet obligatoriskt, sen kontorsjobb, sen volvo, sen villa, hund, barn osvosv) 

Progress

Inredning in process: 


Så ser mitt rum ut atm, hunnit stöka ner innan jag hunnit packa upp allt. Saknas nu bara saker på väggarna pretty much? Ska få upp ett lakan som jag kan klistra dit foton och teckningar på utan att förstöra väggarna. Men ja thats it i mitt rum nu. Plus mitt emot fönstret på andra väggen är garderob + LP spelare med högtalare till woop. En bit av vardagsrummet

Och spegelselfies i tjocktröja och raggsocketofflor. 
 

Minusgrader rensar luften

(The whole family) 
Blev fotad med Yammie, försökte fota när mamma höll henne men hon var inte så stilla då. Sen var hon bland alla löven. SÅ LITEN SÅ SÖT. Bästa med att flytta ihop med mamma igen (vilket är helt klart nu btw om jag inte sagt det?) var att få träffa hunden haha (och andra saker. Men hund )