Brainfreeze

Första uppgiften vi fått är "vad är en tanke?" som skulle bli ett resultat i illustration, foto, skrift eller hur en ville. Det som blev krångligt var att vi bara fick dagens lektion på oss. 

Vet inte riktigt vad jag tycker om ~reslutatet~ men för en lektion och för att inte ha ritat på hela sommaren så är jag nöjd. Feed your brain, nutritions for the mind (??)

Maria målade med pastell och akryl (inte färdig på bilden) och hade collage-tendenser. Töm din hjärnvätska typ. 
Pleased students.

Rabblar

Mitt schema för trean är så underbart att jag tror jag kan stå ut ett år (även om det är sista året någonsin och tanken att inte få pynta bildhuset eller vara i ataljén med massa kaffe svider)(också det där med att nu är vi basically vuxna och måste ta tag i våra liv). 

Anyways så är vi lediga varje tisdag (vilket gör måndagsterapi with friends-wine-tea and cosyness mycket lättare) så man kan alltid vila upp sig efter måndagen. Långa sovmorgonar och sluta innan det hinner bli mörkt. Lektionerna i år är bara bild (specialisering 2), digitalt skapande, foto 2 och kreativt gos. Bara två "basic" lektioner. Så, kanske lite engagemang. 

Efter första dagen försvanns det ut för kaffedrickande och cigarettrökande på CC-puben med Saga, Mickey, Frigga, Thomas och Fredrik. Pratades mest om dilf:ar och liknande (???) och ett bluesband spelades i bakgrunden vilket var. någonting.  
 
"insperationsdagar" vilket bara har gett mig/oss alla en stor identitetskris vad vi gör med våra liv. Urgh. Bara massa yrkes föreläsningar, SACO-mässan, högskoleprovet och föreläsningar om skolor efter gymnasiet. HUR SKA JAG VET VAD JAG GÖR MED MITT LIV. Kan inte hantera stress at all och allt de här var för att "slippa" stress?? Oh well. Fick höra en mediapedagog som visade en video där dom sjöng om att jaga busiga möss, it was weird. En folkhögskola verkade fin iallafall men konst och skrivarlinjer men det känns så långtfram. Särskilt när dom pratar hur man utbildas till lärare och en vill alltid vara elev och inte växa upp. Vart är Peter Pan typ.
 
Nae nae naeeeeeeeeeeeeee................. Vet inte vad jag  gör okok. Rökpauser på en solig trappa med nytt folk och det är fint men vill inte ha rutiner att gå upp på morgonen när det är kallt i rummet och man blir kramad av en sovande pojkvän. Nope. Vill ha långa kaffefrukostar med tårta till och sen kunna göra vad man vill (utan pengar) (kan man göra ingenting och bli rik ändå? gifta sig? aktier? lotto?? how do I do this ellerrrrr) 

DET HÄR BLEV LÅNGT OCH SKOLSTRESSIGT im sorry

Det snurrar i min skalle

Vi hade glitter och UVfärg (vi kan låtsas det är mer äventyr än vad det är), rosevin och spyroura. Det var lite kvar av meteorregnet och trots mycket drama var kvällen oerhört fint. 
Det kastades kottar och i en period pratade alla spanska och förstor inte vad någon yrade om förutom Bien och Taco. 
 
Bjöds på pommes och dryga skämt, bubblor tog över skogen och man kan dansa utan musik. 
Två dagar kvar till skolstart och kan inte vara mer oredo.