Sömnlös/februari

Osminkad och levande

Har fikat med Maria (te-pommes-muffins), träffat Tina och Mikaela för att gå på bio. Vi såg Jupiter Ascending med en guldig Channing Tatum, en 50 årig Eddie Redmayne och en cheesy Mila Kunis. Kändes som Bfilmernas härskare.
Sydde klart en klänning, menat att bli 60-talisk men blev trettioår efter för gjorde något konstigt med ~huvudhålet~. Men den blev väl pretty iallafall (rött och svart randigt plysh-ish tyg).
Legg gick inte för tydligen behöver båda föräldrarna skriva på och ah. Så får fixa det när jag blir arton istället.
 
Sover fortfarande knappt och ligger vaken tills sex på morgonen för att gå upp nio. Vad gör mitt huvud. Hjärnspöken och riktiga våldnader. Ska skriva skräckhistorier och gräva ner dom i marken.

Kaffeshots

4 AM thoughts: Om objekt var personer skulle det vara så otroligt obehagligt att träffa en drömfångare. Typ en person som suger åt sig alla ens drömmar och gör om dom till sina egna och man kommer aldrig komma ihåg att man haft dom själv. Eller så tar personen bara ens mardrömmar (typ irl isf: jobba på kontor, falla ner för en klippa eller fobier??). Skrider runt på torget och tar bort folks rädslor? det skulle var så fint. 
 
Mer allvarligt: Har sovit cirka tre timmar idag/inatt. Hur sover man ~bra~ utan sömntabletter? Hur får man in en rutin? /Varför behöver människan sömn ens. Poängen är att allt jag vill göra är typ sova dygnet runt men kan inte ens sova en hel natt. 
Veganska chokladmuffins med chokladsmet on the top. Har väl ätit upp nästan alla nu. 
OCH EN TILL STEL OOTD. Vet inte varför jag börjat med detta. Slå mig hårt typ. Oh well, måste borsta tänderna och sånt tråkigt nu för ska träffa Garcia (!! så längesen) 
 
Ska fixa ett legg imorgon. Blir ändå arton snart och kommer inte vilja ta med mitt pass för jag är typ 14 på bilden och så FUL. Satt upp håret så det ser ut som jag har pottfrilla med emolugg.