Om att gråta inne på ica

Storhandlade i veckan och DOM HAR BÖRJAT MED ASTRID OCH APORNA PÅ ICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har ca never ~bra~ vegan produkter hemma så blev överlycklig. Köpte prickig korv, kyckling, chorizo och ost! SÅ GOTT. Det fanns också ett tiotal ostar, göttbullar, fejkon och sånt? ÄR JU ÖVERLYCKLIG. Sen köpte vi även lite ~vanliga~ vego produkter som vaniljsås, schnitzel, tofu och annan ost. Dom har även ändrat receptet på en bearnaisesås så den är vegansk nu! Woopidoop.  


Så igår åt vi fuskpinnar (tofu med marinad och panering, mycket citron, dil, tomatpuré och rökarom) och i torsdags korv och makaroner! Låter så basic med har inte ätit korv på två år??? eller alltså, då var det soya korv men har inte köpt äkta vego korv sen jag blev vegan. (oj vad ni bryr er) 

(OBS chörizo bilden är tagen från google för jag slet sönder vår förpackning) 

Idag ska vi göra köttbullar (som jag åt på jul if you remember), gjorda på svamp och nötter osvosv, med brunsås och lingonsylt och potatismos. Gråter lite för det är så mkt standard husmanskost this week men deT ÄR GOTT OKEJ? 
Väntar även på ett paket som ska komma med vegan choklad (dom smakar precis som Mars <3333333), nutella, godisgodisgodis, pizzaost och lite sånt. 
 
Funderar på att börja lägga ut recept men kommer bara hyperventilera över mat såatteh
 
 
 

A summery


Från igår i väntan på tåget hem. Ödsligaste tågstationen någonsin? Kolsvart med någon lykta, två spår men inget stationshus. På båda sidorna var det bara skog och mörker. 
Var i en herrgård med tre våningar. Längst ner var det konferans med ett tjugotal korridorer och dörrar, sen var det fem lägenheter där uppe (fast allt var liksom dens som bodde där), sen en vind. Man gick vilse och alla korridorer ledde till samma plats? Perfekt ställe för en mördare att jaga runt en i. 
 
Ett antal folk var där, Natta bakade en tårta till den nyfyllda 18 åringen Bea. Mickey fick följa mig ner och gömma mig i en matsal pga ångestmigrän eller whatever that was. Vi hittade en katt vid namn Elvis med illgröna ögon som hade problem med dregel.