Spring Pride

Kommer snart behöva betala hyra till vasa för har seriöst BOTT där senaste veckan pga klippa ihop vår film jag och Mickey har gjort. Det är dock ganska mysigt att sitta där typ åtta på kvällen, äta och springa ut för rökpauser (majoriteten av tiden). Men filmen har gått SÅ DÅLIGT och vi bara skrattar åt att vi kommer dö pretty much. Kreativiteten alltså. 

I helgen var jag iallafall på spring pride i eskilstuna och fick träffa Heidi, Amanda och Amanda2. Brygg-häng, jagad av änder, paraden, dansa runt lite, sjunga carola och träffa gamla emmaboda people. 
På stan delade dom ut gratis sockervadd så alla blev happy och tog massa. Sockervadd som skägg och sockervaddsoral diskuterades. 
Vi gick inte så länge i paraden, jag och Heidi försvann ganska soon till bryggan och myste där istället. Pratade ikapp oss för vi hade inte så mycket tid tillsammans. Senare kom även Amandorna och Max. Det skapades en väldigt fin banan-askkopp bland annat. 
När jag och Amanda var tillbaka i katrineholm hade min far och Kicki lagat veganpizza åt oss <333 (astrid och apornas ost) med zuccini, svamp,tomat och paprika på. VAR SÅ FANTASTISKT GOTT. Grät typ. 

Låg och solade hela dagen med Amanda i gräset (hon brände sig efter tio minuter, puss mumin) och blev jagade av tusentals kryp. Urgh. Men jaja. Exciting och sorgligt att åka tillbaka till Gävle igen för kommer sakna henne och Heidi massor, så jobbigt med distans. 
 

Minnen av aprilhimlen (en månad senare)

//sista dagarna innan dom slår ut
 
Dricker vin om dagarna, försöker spela in filmen, såg solnedgången från en hög kulle, snurrat omkring (virvelvind) och hamnat på en helskev efterfest hemma hos en utomjordlisk spanjor sådär klockan fem på morgonen (han bjöd iallafall på taxi). Dock slutade det med att vi flydde hem i regnet och sen däckade jag, Fredrik och Mickey i mitt rum. 
Dagenefter var pretty med pasta och vintergatan. 
Bulor i huvudet och skräckfilm hemma hos Saga ikväll. Fick tofuglass i regnet dessutom, parningsrop efter en igelkott som vi försökte rädda från vägen. (rörig update)

Ska åka ner på pride i helgen och är så lycklig över det. Grilla, paraden, regnbågar och glitter, träffa friendos jag inte mött på sjukt länge och bara springa omkring och yra. 
 
 
 

Estetiskt

Första kvällen med inspelning! Gick bra och skrattat till mig magrutor. Ritualen gick oerhört bra förutom när dom skulle fucka ur och nästan eldade upp varandra med ljusen. 
Läskiga masker och tycker synd om personerna som gick förbi i mörkret och såg pojkarna. 
Eld, rökelser, spådomsböcker, stearin på händer som sved (förlåt fast ändå inte). Rökpauser och veganska snickerskakor. Filma från ett tak och snurra in alla i kåpor. 
It looks like shit på bilderna men det kommer bli riktigt bra. Hollywood nästa alltså.