Första advent /bockeninvigning

Julmarknad med Noren och Mickey today. Dom hade två ponnys där som hette Pontus och Skorpan OCH DOM VAR SÅ SMÅ OCH HADE TOMTELUVOR OCH ÅT HÖ. Även massa annat krimskrams och typ lussebullar. Maria var rädd för tomtarna som sprang runt överallt, och Mikaela och jag planerade vad för sensuella saker man kunde viska till tomten om man satt i hans knä. Det var gos.
Sen var det bockeninvigning vi alla vet den kommer brinna soon så offergåvorna fick ske snabbt i form av kinesiska tal, melodifestivalare och FYRVERKERIER till dålig rock och jullåtar. Hela himlen glittrade och aliens invaderade med bocken som farkost. Det var så fint.

Och mer bilder på gullebullen amanda.

Wasabae

Så min gullebulle till pojkvän har ALLTSÅ ÖVERRASKAT MIG MED ATT FÅ HIT MIN WASABAE SOULMATE AMANDA ÖVER HELGEN!!!! Så fint att dom hållt det hemligt och sen plingade dom på med pizza, öl och vin.
Igår gick mest ut på att prata ikapp oss, fnittra, dom var töntar och kollade cs men dryckesspel att dricka varje gång Fredrik skrek (<3) av ilska.
Fredrik jobbade idag så vi fick dagen för oss själva. Gjorde fin frukost med julknäcke och allt. Sen som obligatorisk gävle turist behövde vi besöka bocken, aka göra sexuella saker mot den och springa runt vakten och fnittra som dömde oss så hårt.
Amanda blev coolkid och "representin' the bock, burning the cock"
Vi sprang runt i stan, åkte nästan karuselle rmed de visade sig vi var för stora. Hade dance-contest i vardagsrummet med 50 tal, twistande beatnik medan vi var vin-mammor och vodka aunts (lämpligt vid kl två på dagen), sjöng juldisney låtar OCH ALLT ÄR BARA SÅ FINT NÄR JAG ÄR MED HENNE.

Bästa presenten och dessutom så ska vi julshoppa tillsammans nästa helg och ska träffas då igen! Distans är brutalt och förtjänar inte att finnas till.

BLISTER IN THE SUN

 
/My so called life, episod 17 opening scene. För det är en av dom bästa scenerna. Ok. Och ni som inte kollar på serien borde verkligen göra det, 90's bitches.