30/8

Skadat händer och tights på dagens "ta körkort i sågmaskiner"-lektion. Hur läskiga är inte sågmaskiner för det första? och nu skulle vi pilla och hålla på. flyger träklossar in i ögonen på en, lungorna är stickiga av flisor och händerna är knappt kvar. 
Läraren visade sina snickeri verk vilket var typ. om salvador dali var ett klädskåp eller ett bord skulle han se ut så. det var snett och vobbligt och benen på bordet var ACTUAL LEGS alltså skulpturerade med fötter. Dom var fantastiska. Själv kunde jag knappt göra en våg på en träbit. 
Började med Akryl (so much nicer than oljefärg som var förra veckan och har mycket mer vana med akryl- av eget val) och uppgiften var att dra ett ord, jag fick "fyllecell", och måla utifrån associationer. Jag målar upp ett martiniglas med en människa i fosterställning i slatten. Nedanför sitter en ihopkurad människa som kommer vara målad flera ggr på varandra för att få till yrsel feels. Ovanför martiniglaset är två händer som lägger på ett galler-lock. Kommer även vara blåröda siren färger vid händerna och grönorange längst ner som komplementfärger och ge mer kontrast. Den gröna får även the perf illamående känslan. 
First day med lockigt hår i det offentliga typ

Drivor med kläder and my face

Såg en konstig rysk film i skolan idag men scenografin var amazing och den var väldigt vackert filmad, men glömde bort att läsa texten så förstod inte så mycket. Det hängde school boy crush bild på putin i bakgrunden i en dum karaktärs kontor. Dom pratade snabbt. Dom shottade vodka ur stora regualar ikea glas. ANYWAYS TUNG MÅNDAGSMORGON 
sen kanske jag råkat SPENDERAT FÖR MKT PENGAR PÅ SECOND HAND again. Hittade massa prettay things!!! Hela detta inlägg kommer vara (stela) outfitbilder och sen massa selfies för var så brutalt snygg idag och måste dela med mig med the world. dont judge.THIS GRÅA SPETS KLÄNNING!!! med världens mysigaste armar, dock jättekort och blir konstig runt brösten med dom där strapsen som åker ner... men... obekvämt är acceptabelt om det är snyggt
Vit spetsklänning, kan aldrig bli för mycket spets.
En tjocktröja med öppna axlar. ENKEL MED FIN DETALJ ;-)) vill tatuera axlarna när jag har på mig den. Vilket inte är ekonomiskt.
Sen en lååång rutig klänning som jag ska sy om till miniminikort. 
Fick en locktång av min madre också?? (pusstack!!) så testade hur det blev, och IT GOT ALL NICE AND FLUFFY.
OCH NYTT LÄPPSTIFT alltså okej blir verkligen spamm med mitt ansikte men whatever det är okej. Det är matt och typ beige/whitenude-ish (läppstiftet alltså) och ser halvt assnyggt ut och halvt i vissa vinklar som jag inte har någon mun. Men det är trevligt to freak people out (min mor) 
 
Så detta är hur jag överlever regniga dagar........... köpa saker för snabb materiell lycka. Det funkar verkligen <33 
 

Twirling

Lördag
Dansa i klackar tills fötterna fräts av. Drinkar som smakar citronskal som fastnar i halsen. Reflektioner i discolampan. Drack upp perisko likör (tänker bara på virgin suicides med Trip Fontaine på skolbalen med peach schnapps) hos mig och på bussen, Fredrik kastar drinkar vilt omkring sig och vi har retromusik-tema och brottas för mycket. Cosy. 
Jag vill lära mig åka rullskridskor, antingen gå med i roller derby eller bara bli allmänt disco stjärna som dansar och glider runt. Hittat ett par leopard med rosa hjul som är ganska så amazing. Kan pimpa knäskydd med laserstrålar och sen på nätterna glida omkring i Sandviken (coolest kid in this byhåla) 
Har fått en hemlig beundrare (??) i skolan. Misstänker det iallafall när jag hittade våra miniskolkataloger i köket och någno har skrivit "PLZ BE A LESBO <3" Very intresting. Vi har ju några 70 åriga brudar på skolan.. you never know. 
Kommer bli dryg me  overabuse:a konceptet skoltoa selfies nu när man kommit in i rutinerna.
 

Liknande inlägg