30/8

Skadat händer och tights på dagens "ta körkort i sågmaskiner"-lektion. Hur läskiga är inte sågmaskiner för det första? och nu skulle vi pilla och hålla på. flyger träklossar in i ögonen på en, lungorna är stickiga av flisor och händerna är knappt kvar. 
Läraren visade sina snickeri verk vilket var typ. om salvador dali var ett klädskåp eller ett bord skulle han se ut så. det var snett och vobbligt och benen på bordet var ACTUAL LEGS alltså skulpturerade med fötter. Dom var fantastiska. Själv kunde jag knappt göra en våg på en träbit. 
Började med Akryl (so much nicer than oljefärg som var förra veckan och har mycket mer vana med akryl- av eget val) och uppgiften var att dra ett ord, jag fick "fyllecell", och måla utifrån associationer. Jag målar upp ett martiniglas med en människa i fosterställning i slatten. Nedanför sitter en ihopkurad människa som kommer vara målad flera ggr på varandra för att få till yrsel feels. Ovanför martiniglaset är två händer som lägger på ett galler-lock. Kommer även vara blåröda siren färger vid händerna och grönorange längst ner som komplementfärger och ge mer kontrast. Den gröna får även the perf illamående känslan. 
First day med lockigt hår i det offentliga typ