de blev december???

Happy december all people out there! Har satt upp julpynt med mami och druckit många koppar kaffe för nu är det bara tre timmar ljus per dygn. Invigde decembrandet med julkalendern i soffan under täcket med Fredrik och åt chokladkalender frukost <33
Ful liten byhåla men fina solnedgångar/uppgångar (vad är vad) 
my dog all dygnet runt, och jag bredvid typ.
Har hunnit fika med denna gullebullen! Notera hennes nya geometriska livmoder tatuering!!! hur fin r inte den, även "NEJ". 
Vi såg även granen/ inte bocken för tydligen hann den brinna upp 6 timmar efter den firat 50 år OCH FICK INTE SE ETT ENDASTE LITET HALMSTRÅ? sNÄLLA pyromaner kan ni iallafall vnta till efter lucia nästa år? Tur Vasa räddar med sin lilla bock
påtal om Vasa så återvände vi föresten föresten sådär pinsamt post-studenter. Vi var som små 40 åringar som smög omkring runt foster för att pynta.. Men min lrare was calling me och BILDELEVERNA LEVER ITNE UPP TILL DET ARV VI VILLE SPRIDA VIDARE? Dock var inte våra fd söta lärare där för ... pappaledighet och slutat för dagen. så vi lämnade kakor iallafall.
I am not doing anything i skolan just nu känns det som men Maria är typ hetskreativ med påsar och kvitton
I finnished the background colour på akrylmålningen dock. så poäng till mig
Och fulklottrar runt
"är iaf snygg" 
Imorgon åker jag till Katrineholm /its been ett halvår/ för att fira pappa i efterskott. Ska skogsvandra och försöka göra en krans. Kanske övningsköra... ta tag i de där med bil.... krocka in i rådjur och vilda kossor.
 
1 amada:

skriven

yammie b feelin dat december spirit

Svar: all dat julpepp
Olivia

Kommentera här: