Vi älskar dig Bowie(and so he became stardust) 
Första dagen i skolan och det första man möts utav är hur alla stirrar och skriker att Bowie dog i cancer inatt. Hur hanterar man ens något sånt? Han var 69. Han var ZIGGY STARDUST. BOWIE. Inspirationskälla och så unik på alla sätt. Ständigt förändrade sig själv och så nyskapande.
Stare into my eyes, med dina olika pupiller. 
Blir ledsen av hans sista musikvideo där han verkligen tar farväl och pratar om "I was" istället för "I AM", Im in heaven, och hur han inte är här längre. Hur han visste att det här skulle hända. Men också att i låten är det ju typ att jesus återuplivade that person- så jag tror ingen skulle vara förvånade om Bowie kom tillbaka inom ett par dagar. David har försvunnit förut han kan göra det igen, he will be back- never forgotten. 
PUSS ÄLSKAR DIG BOWBOW. 
 

Åttamånaders firande


Idag firade vi åtta månader tillsammans så vi gick till O'learys och overeatade allting där. Så LÖJLIGT GOTT 
vi delade på förrätt som var vegan nachos med havre fraiche, gucemole, salsa, BBQ beans, oumph ("kött") och vegan ost och massa veggies i. 
Huvudrätter var BBQ oumph burgare med massa dressingar och pommes. 
Bästa matkomat någonsin och några frukt-ale-ölar som var någonting...speciellt... Och dom bjuder på popcorn i väntan? Hur fint liksom.
Bästa åtta månaderna spenderade tillsammans. 

Growing up is for trees

Disco in my room again, allstar där vi mötte kompis mamma som var på första dejt och det blev så stelt. Dejten blev så nervös att han bjöd på flertal öl som förlåtelse. Tror det var mest otippade för dom båda. Dock var modern en kopia av Patti Smith så önskade lite vi hade gått till en karaokebar så hon kunde fått uppträda. Fick smaka på mycket öl och fick även chans att mula Fredrik på vägen hem. Snö är det bästa som finns.
Hade sex and the city-tendens så fick en att köpa cosmo man kunde smaka på. Ett goal för året borde vara att bli full en kväll på enbart paraply drinkar.

Fikade med Saga, Mikaela och Fredrik med massa koppar kaffe och ologiska argument om att veganer lever längst eftersom dagens elektronik inte är som på 1900 talet? Det makes no sense. Veganer lever längre för de inte får i sig lika mycket gifter som djuren proppas upp med. Falafel gör dig odödlig.
 
Hämtade ut kameran från nyår men det var bara fyra bilder som kom ut... alltså bilden på när katten "dricker" vin, nyårskyssen, fyrverkerierna, dirty dancing på krogen och annat fint blev tydligen ljusskadat och vägrades bli tryckta. Sörjde länge.
Igår kväll var det 25 minus och snöade hur fint som helst, så vi sprang ut för att få frostskador och skriva intialer i ett träd. Tycker synd om trädet, wounded. Men det kommer stå kvar där tills dom väljer att bygga höghus där. Så töntigt gulligt.