Growing up is for trees

Disco in my room again, allstar där vi mötte kompis mamma som var på första dejt och det blev så stelt. Dejten blev så nervös att han bjöd på flertal öl som förlåtelse. Tror det var mest otippade för dom båda. Dock var modern en kopia av Patti Smith så önskade lite vi hade gått till en karaokebar så hon kunde fått uppträda. Fick smaka på mycket öl och fick även chans att mula Fredrik på vägen hem. Snö är det bästa som finns.
Hade sex and the city-tendens så fick en att köpa cosmo man kunde smaka på. Ett goal för året borde vara att bli full en kväll på enbart paraply drinkar.

Fikade med Saga, Mikaela och Fredrik med massa koppar kaffe och ologiska argument om att veganer lever längst eftersom dagens elektronik inte är som på 1900 talet? Det makes no sense. Veganer lever längre för de inte får i sig lika mycket gifter som djuren proppas upp med. Falafel gör dig odödlig.
 
Hämtade ut kameran från nyår men det var bara fyra bilder som kom ut... alltså bilden på när katten "dricker" vin, nyårskyssen, fyrverkerierna, dirty dancing på krogen och annat fint blev tydligen ljusskadat och vägrades bli tryckta. Sörjde länge.
Igår kväll var det 25 minus och snöade hur fint som helst, så vi sprang ut för att få frostskador och skriva intialer i ett träd. Tycker synd om trädet, wounded. Men det kommer stå kvar där tills dom väljer att bygga höghus där. Så töntigt gulligt.
 

Kommentera här: