Britter, konst och kebabpizzor

Har en ny gästlärare som fascinerar alla med sin Fear and loathing looking glasses. James Bates, från (anarchy in the) UK.Han stampade på kolet så det gick sönder innan vi ens hann börja, sen var det snabba skisser som skitade ner den totalt, vinklar som han senare sa var omöjliga att göra om man inte låg ner och kollade uppåt. Rita en häst, Rita en häst i en låda, rita en häst som blir stucken av ett bi och rita in en häst som parar sig med den andra. Blev helt oförväntade resultat och alla var väl allmänt imponerade av honom och sig själva. 
Sen började vi färg senare dagar och det börjar bli lite dubbelmoral (typ använd bara tre färger sen kommer han och vill vi använder fler för det blev fult och ger konstig kritik som känns förolämpnade mer än hjälpande och säger vi ska bara göra streck sen inte och ändrar sig mkt vilket är frustrerande)
Men spännande med gästlärare iallafall och blir något avbrytande. Psykoslektion idag när Die Antwoord spelades på högsta volym i slutet av skisserna. 
Vi fick använda oss av enbart  inga mellanrum och utrivet papper som skulle konturera en nakenkropp vilket VAR SÅ SVÅRT breakdown och innan kaffet? hur gör man så mot en människa. 
 
Åkte hem till Fredrik för att skissa upp köttätande växter till blivande ~projekt~ (behöver självdisciplin, är jag i skolan lockar det för mkt att åka hem, åker jag hem lockar det för mycket att kolla serier och prokrastinera men vill ju vara hos Fredrik och han spelar så mycket så då har jag inget att göra- perf ställe att skapa på? Så ska kasta dit massa saker. och även skärpa mig och kunna fixa shit in school) 

EH OCH SEN ÅT JAG KEBABPIZZA VEGANSTYLE I HELGEN? och det var en pöl av lyckotårar på vårt bord. så jävla gott blir arg
 
 

Kommentera här: