sketches instead of words

Update: 
Me and mom @ subway
Morgonfikaterapi med cigg och kaffe med Maria (som råkade se väldigt knarkig ut im sorry my mistake). Spoon me to the moon or I will puke on your phone. Explaination not needed.
Fotoplanering om Moirai ödesgudinnorna som inte gick bra. Samt mitt daily mode.
Egentligen fula tankar. Dåliga tankar. Och lite fibonacci patterns (till tryckeriet på torsdag) som är a l l t

Printing

Screen print är så kul!! you should all try it om ni får tillgång till ett tryckeri någongång. Vi var på vävaren i Gävle/Strömsbro förra veckan och det var så inspirerande och YAS
Skulle göra dom fyra elementen som jag skrev tidigare, och resultaten blev bra! plast var lite svårt att trycka på då det inte riktigt fastnade utan ville försvinna i intet, men funkade iaf men det kommer inte vara vattenfast.
Disktrasorna var nice material att trycka på in my opnion så gjorde några fler. Tempora Mutantur /times change (tiden ändras- the bad stuff you can try to wash away but somethings leaves stains och sån töntig mening bakom idén) Ska använda dom lite med att torka upp kaffe fläckar så får dom vara levande konst i förändring.
Tryckte "forever" på kaffefilter som clearly är en engångsvara. Forever but disposable. Började även testtrycka till Fredriks tshirt som skulle vara Audrey Hepburn dancing on roses. Skulle vilja jobba mer med liknande material som är engångsvaror. Eller vardagsobjekt.
Som blev bra!!! he smiled atleast.
Har filmat ihop lkite hur det går till att trycka och hela processen så ska försöka få ihop det. Men verkligen så kul trots tålamodskrävande. Emulsionen ska torka 30 min och det är det första man gör, sen är det mycket springa och tvätta ramen mellan VARJE tryck, samt vänta på färgen torkar och sånt. 
 

paraplydrinkar och allmän stress

Busybusybusy
Firat Fredriks lillasyster som blivit teeeen. Är avis för jag slutar vara tonåring om nästan två månader? Men vi åt på pinchos (där man beställar maten via en app? REALLY special) och får minimini portioner och fancy drinkar. Åt oumphburgare (två tuggor i heaven), vitlöksstekta champinjoner, sötpotatispommes, falafelrulle och sorbe. helt okej veganutbud och massa för vegetarianer? De va iallafall V nice.
Åker buss nästan varje kväll för att få sova tätt intill. Försöker motivera mig i skolan tills tryckeriet och ska göra elementen och trycka på liknande material. Gör fest posters med Maria och har kalas med massa folk (delvis ingen gick på skolan??? whats up med det) 
Ljusslingor discolampagolv och röriga kortspel. Tomteblossade förfullt. Felt pretty och hamnade på krogen med ett larm på skolan som inte slutade gå. It was nice minus stressen securitas skulle komma. 
 
Skaffat gymkort... och börjat..gymma??? TRODDE ALDRIG DETTA OM MIG SJÄLV. Ska jag börja posta olika shakes jag dricker nu? Inlägg om nyttigt fett och förbränning? Posera när jag spänner mig? HUR BETER MAN SIG. Majoriteten av min gymtid så kastar jag omkring mig på pilatesbollar medan mamma tränar för fullt och kanske skäms lite för mig. 
Varför är det obligatoriskt för snubbar att stöna så mycket på gym? Det låter som att dom bajsar på sig konstant.