Kosegruppa

Long lost girls (+ två pojkvänner) samlades idag hemma hos Mikaela för att äta pizza, spela spel och umgås. 
Whats the word som hetsade sönder och en gråtande Patrik som inte fick vinna. Ljudeffekter och viftningar. Sen den där panikkamelen man ska packa på saker tills den sprängs och sakerna flyger överallt. MAN KUNDE JU KNAPPT ANDAS hur klarar barn av sånt.
Sen vad är en girlsnight utan makeovers? Fick frågan om att klippa Marias hår<33 råkade nog nämna hockeyfrilla en gång för mycket så Natta fick ta över i BRIST  PÅ TILLIT. Sparade en liten hårtuss som minne i en plastpåse och ska göra en väldigt vacker voodoodocka, eller sälja när hon blivit superkänd konstnär. Kan göra ett konstverk själv av det och bli känd av en kändis hår. Ok.
Är fortfarande supersjuk? Har knappt någon röst alls utan väser som någon hyena på folk. Vilket var svårt i Whats the word spelet när man skriker av stress. Ändå vann man pga bäst. Snygg för att täcka över det sjuka, gjorde det inte bättre av att vara på badhuset i fem timmar igår med alicefrassemikaelapatrikfredrik. Verkligen couples day när alla sitter och pussas i bubbelpoolen. Blev dränkt av Fredrik och Frasse var brave enough att doppa sig i snön bredvid utepoolen. It was fun och värt att vara sjuk för.
 

Kommentera här: