TJUGO

FÖRESTEN så får jag gå in på systembolaget och köpa saker nu FÖR JAG ÄR TJUGOOOO 
hejdå childhood and teenage-years. hej ansvar och hemskheter!!!!
1 gå in på systemet överhypead på en måndag. Tvinga din pojkvän dansa mellan hyllorna.

2. BROWSE
3. TA ALLT SOM SER NICE UT OCH BETALA OCH BLI ACCEPTED OCH TA DRICKAN OCH GÅ
 
förövrigt har de blivit min standardpose med tungan ute för jag umgås för mycket med denna:
Men hade en jättemysig födelsedag. Köpte glittervin och en miniskumpa som Fredrik fick poppa på balkongen. Åt tårta med Mikaela, Mamma och Fredrik och myste. Fick en JÄTTEFIN PALM som jag döpte till Peggy the palmtree (en vän till Orkidén Ossian), a salad bowl och en drink mixer skak grej med små drinkrecept på som sk invigas i Mikaelas kök till taco middag.
Kanske väldigt dåligt inlägg men ville bara SÄGA JAG ÄR OLD AND WISE nu och det känns helt okej /pga vin

Supermarket/market/magasin III

 Stockholms field trip i fredags och hamnade på supermaket, market och magasin III. Var rädd på supermarket där det fanns _cool_ konst med växter som rörde sig, skinnflådda kaniner, perfomances vilket var AMAZING men alla konstnärer ville prata och allt man kunde få fram var "ja.. fint!" vilket är den tråkigaste kommentaren någonsin. Så sprang mest mellan båsen innan dom hann få ögonkontakt. 
Market var mer chill eftersom det var rich ppl place och gallerier. Ingen pratade med en pga irrelevant fattig person. Dom hade dock en fin maskin som blåste bubblor för att göra random art. 
Magasin III var nog det bästa? Fanns ansikten som rörde sig där konstnären menade på hur väl en dator känner igen ansikten men hur känner den en som person. Han hade även gjort tygdockor med projektorer som visade human faces på dom. Stora voodoodockor och gick man nära kunde man höra dom viska "Go away" LOVED IT.
 

Pre-bday

Åt på helt enkelt igår med pappa, Kicki och Fredrik som en tidig bday middag. Fick supergod oumph som var marinerad i typ citronmarinad? Och sen massa små örter, bönor, spenat, någon friterad broccoli och soyacreme <33 Bless food. Inte träffat pappa sen juldagen heller så var mysigt att få ses igen. 
Bjöd även på snickerstårta som jag brutalt misslyckats med men även räddat. Var så trött efter stockholmsresan att jag läste receptet fel och bytte ut teskedar mot matskedar vilket resulterade man spottade ut smeten som bestod enbart av salt. Orkade inte heller karamelisera och koka kolakräm så hittade på en kall sak? MEN tyckte den blev helt okej och den ser söt ut! Tror ingen vågade säga emot mig heller utan folk log och kämpade sig igenom sina bitar.
Viktig party doggo
 
Fick gullig lite tavla av pappa där jag hade fyllt år som liten och står i en snygg 1999 tals outfit med basker och håller aggressivt i två ballonger (som strax efter bilden är tagen smäller och jag är ledsen tills jag går och lägger mig) och bidrag till Berlin resan med klassen. Fredrik gav mig en early present i form av en orkidé som vi döpte till Ossian, önskar honom ett långt harmoniskt liv som inte innefattar att jag mördar honom inom en vecka.
 
MEN IMORGON då är de slutet på tonåren AND IM BECOMING SYSTEMVÄLKOMMEN