Om en månad: Berlin

Bara en månad kvar nu tills skolan åker till Berlin. Läraren ger oss tours på googlemaps i skolan och vi pratar om museum vi ska till och klubbar vi vill besöka på kvällar. Jag googlar runt och drömmer längtar så jag går sönder.
Things I look forward to om tiden räcker: 

❤ Madame Claude som är en klubb där allt är uppochner? Möbler i taket och får väldigt mycket Alice i underlandet känsla av att kolla på bilder därifrån, men istället för disney så var det tidigare en bordell?
❤ Klunkerkranich. Var golliga Maria som berättade om det här som är en takterass som byggs upp på nytt varje år. Ser supermysigt ut och kan tänka man ser över Berlins hustak i aprilsolen.
Every now and again we come across places that we just love. Places with a good vibe, friendly staff, a fun interior and lots of character, you know, the kind of place you wish was in your home town – special...: Sunset over Berlin:
❤ Efter Mikaela vart i Berlin berättade hon om all veganmat och har bilder i huvudet om hur hela staden är luktar falafel and freedom typ. Är exalterad över falafelfoodtrucks och små cute veganställen Falafel Dream 2010 Foodtruck,  Müllerstr. 14 a - 13353 Berlin - Wedding:
❤  Blub som är ett övergivet badhus som har blivit grafittiplace. Tycker det är så fint med övergivna och igenväxta tivolin,parker och så. Image result for blub waterparkImage result for blub waterparkImage result for blub waterparkImage result for blub waterparkFanns även Spreepark som är ett övergivet tivoli som är creepypretty 
❤ Bada i en pool i en å/sjö. Vår lärare visade detta och det ser så mysigt ut. Kanske är för kallt och tvivlar lite på att jag kommer ha bikini med mig MEN kanske doppa tårna.

Kommentera här: