Berlin Baby

 Superlångt inlägg som passar att dricka kaffe till whilst spending time kolla igenom enmiljonbilder 
Flög iväg med klassen till the nicest town: Berlin!!! Var skönt att se Sverige försvinna under molnen på planet och jag och Maria beställde in drinkar för att arrive classy.
Where we lived och njöt av nice frukost och upplevde en sammanbrottig bartender som tappade glas i väggar och grät inombords mycket.
Såhär kunde det se ut lite på vårt hotellrum! Vi var endaste rummet med balkong (delade med Maria, Felicia och Ansofie) så självklart var det häng hos oss trots det bara var jag och Maria som sprang ut på den. Öl lyxigt köpt på närmsta kiosk.
Klubblife in berlin: cassiopeia och watergate, tog en taxi hem vid fyra genom stan. Alla dessa industrilokaler med fina trädgårdar som väger upp. Sunkigt men hemtrevligt.
And some pringles at the hostel.
Monumentet för judiska offer från andra världskriget. Var spöklikt att gå igenom och höra varandras röster men inte se varandra genom dom långa gångarna. Ser grafiskt och overkligt ut på bild dessutom.
Vandrade runt mycket istället för att åka u bahn. Lots of cool places, hela staden är så fin då de är palats, post war buildings, sunkhus och modernt precis bredvid varandra. Blir sånt kontrast AND I LOVE IT.
Grumpy old man baby och en swaggig Jesus på korset (obs används som strippstång)
.... Och mer läskiga bebisar som ett museum verkade samla frenetiskt på. 
Alla dessa museum? Så intressant att ändå åka för konstens skull. Känner att om jag hade åkt ensam hade man sett all street art och säkert gått på något museum men inte gallerier, och inte kollat upp specifika utsälltningar utan hade fokuserat på enbart all mat, öl och försökt leta upp mer vintage ställen. Så mycket inspiration. Särskilt från sigmar Polkes vernissage med screen prints!! Han var så duktig och motiven var så fasinerande. Ville verkligen tillbaka till Gaffeln och trycka. Bättre stämning när ett band var på plats och fyllde lokalen.

Kommentera här: