En brunch och en flytt

Tog en väldigt lugn helg, sånt som behövs i november. Gjorde lyxfrukost/brunch (låter så hollywoodfruigt med brunch or is it just me?). Gjorde bananpankakor och rostat bröd med hummus, stekt sparris och champinjoner. Superdelicious
Och en fin ljuskrona mamma gav mig när jag hade labbet! Fick även blommorna som vissnar i bakgrunden. KUL SÅLÄNGE DET VARADE
Maria har (äntligen) fått lägenhet!! Så hjälpte henne packa lite idag. Lyssnade på gamla gömda emo CDskivor och inspekterade gömda saker. Väldigt speciellt att få plocka ner sitt "barnrum" för att få flytta det till sitt egna ställe.
Blev bjuden på god linsgryta och fick ärva en fisheye lins till mobilen!! Tror Marias lägenhet kommer bli mysigaste stället, I mean look at her room?

(Disappear into nature)

Har haft mitt labb (typ en egen utställning) i skolan denna vecka. Jobbat med spotlights-ljus och upphängning på olika sätt för att få fram bästa resultat. Allt grundades av naturen som inspiration. En stämning. Förvirrande state of mind. Mänskliga spår i naturen. Detta är vad jag fick ihop: