Form och kontext/ whats going on?

En kurs i form och kontext där det jobbades mycket med tejp (quiet ones) och offentlighetMaria som bygger sitt näste
Min offentliga tejp med ugångspunkt "vinter". En vattenpöl med iskuber /tejp. Och något man kunde gå under (om jag var lång nog att hängt det högre) som ett snöfall. Läskigt att vara offentlig men något man ändå strävar efter. I liked it a lot.
En kokong i process. metamorphosis. ide. birthdeathlife. Smälta in i naturen. Tar en paus.
Syr ett lapptäcke av löv, håller en röd tråd genom löven för att sammanfoga dom. Målade i bokbindarlim vilket gör dom galloniga och så dom inte faller isär.

weekend

Det regnar, löven faller, och något höstkoma har fallit över mig. Min helg har sett ut såhär
Pappa och Kicki kom på besök i lördags. Åt på mezopotamya, massa grillade grönsaker med paprikaröra och klyftpotatis.
Istället för att yra i regnet så åt vi linschips, drack söta drinkar och kollade på film med tända ljus. Så mysigt och behövligt.
 

Helsinki

Klassresa till mumin, bastubadande, björkpiskande, vodkadrinkande helsinki.
Gigantisk färja men minimini hytt utan fönster. Väldigt klaustrofobiskt men ändå lite småmysigtLIFE_NJUTARE
Maria och Mickey beställde in fancy pasta medan jag drack vin (like the trash i am)
Konstmuseum^Vår enda destination. Fanns lite fina saker att titta på där. Älskade projektionerna på dukarna. Kunde dock inte fokusera 100% på könsten för ville mest lägga mig ner och dö av bakishet. Aldrig vart så jobbigt på en gungande båt.
Sen blev det vodka i taxfreen (köpte med guld i och blev scammad av felläsning på priset). En naturlig not posing Maria med sin dricka, GODASTE finska falfeln någonsin på Fafas och en bild tagen på Mickey och Kaspar någongång på dansgolvet några för många drinkar senare.
Vi dansade ensamma på golvet och sen fylldes det upp. Hoppade för mycket.
Söta klasskompisar och lärare tog mod och bröt all finsk tango musik och sjöng Bohemian Rhapsody (som förövrigt en kvinna stod och twerkade till??? konstigaste twerklåten), 800 grader och annat som lät... speciellt men okej.

Hade jättekul på båten även om man bara ville gå av efter första kvällen. Skulle vilja åka tillbaka och gå på museumen i bättre tillstånd samt kolla in Tove Janssons utställning. For the next time.