Textil

Fick den bästa födelsedagspresenten av Fredrik, en vävram!! Och har blivit helt besatt av denMitt första attempt till vävning, som vanligt när jag inte riktigt vet vart jag ska börja så går jag tillbaka till twinpeaks, safe and sound. Blev en black lodge väv!
Nu håller jag på med det här till slututställningen, vilket är foto och textil kombinerat. Utgår från rotvältorna. Fortsätter gro på mossan. 
Det ska bli hela fyra stycken av dessa vävar. Försöker se hur mönstrena ska bli och tycker det är roligt /och frustrerande/. Vävavävaväva

Amsterdam från mobilen

Resan ifrån mobil perspektiv/delvis där systemkameran inte orkades släpas medVi åkte på kvällen, så varför inte beställa in öl på planet? Arriving classy!
Keramisk konst från Rietveld
vietnamisiskt mat eftersom jag och Maria gråtit av saknaden av det enda sen förra resan. Det kommer bli en utomlandstradition.
Cherryblossom och dom två mest perfekta bebisarna. Vem vill inte ha en steroid fitness baby liksom? Ålder är ingen ursäkt att skippa gymmet!!!
Vegan donuts över ån <333 
Dans på nyx, ett fyravåningars dansställe. Det fanns en toabås dj där handfatena var på en stor penis. Jag vet itne riktigt vart vi hamnade, men kul var det.
Limeskivor i mängder.

Amsterdam

Det har gått en vecka sen vi lämnade värmen i Amsterdam. Denna psykotiska cykel stad, med fina parker och idyll bland husen. Dans, öl, nice mat och försöka andas frisk luft när man går förbi coffeeshopsen
Jag, Mikaela, Maria och Emmy delade ett rum på sjunde våningen. En bunkbed och jag och Mikaela delade på en dubbelsäng där det spilldes drinkar i.
Bästa matstället i mitt liv. Vegan junk food bar i stekhet sol. Beställde in en dubbel "kyckling" burgare med "cheddarost" (okej måste man seriöst göra "" när man säer något som är veganskt. NI VET by now att det är veganskt) massa dressing. Fick även äta upp marias rester av tryffel pommes, vilken bra vän!!
 Det enda man kan göra när det närmar sig 30 plus- sätta sig under blomstrande träd i gräset. Lyssna lite på musik, svettas, dricka något kallt.  Lyckliga över sommaren!!!!
När man åker med en konstskola så ingår det såklart att gå på lite museum och se könst.
Kanske inte det idylliska man tänker på när man säger Amsterdam, men det här var vår utsiskt från hotellrummet, sådär i utkanten av stan.
Otypisk bakismat efter en natt fylld med dans. Rawfood bliss. Hummus och sötpotatisar och allt gött i världen.
Plåthus baren, där jag spillde ut vodka på en lärare, där vi satt på kvällarna, där vi beställde in drinkar och såg när turister grindade mot varandra så bartendern blev rädd.