Spring Pride

Kommer snart behöva betala hyra till vasa för har seriöst BOTT där senaste veckan pga klippa ihop vår film jag och Mickey har gjort. Det är dock ganska mysigt att sitta där typ åtta på kvällen, äta och springa ut för rökpauser (majoriteten av tiden). Men filmen har gått SÅ DÅLIGT och vi bara skrattar åt att vi kommer dö pretty much. Kreativiteten alltså. 

I helgen var jag iallafall på spring pride i eskilstuna och fick träffa Heidi, Amanda och Amanda2. Brygg-häng, jagad av änder, paraden, dansa runt lite, sjunga carola och träffa gamla emmaboda people. 
På stan delade dom ut gratis sockervadd så alla blev happy och tog massa. Sockervadd som skägg och sockervaddsoral diskuterades. 
Vi gick inte så länge i paraden, jag och Heidi försvann ganska soon till bryggan och myste där istället. Pratade ikapp oss för vi hade inte så mycket tid tillsammans. Senare kom även Amandorna och Max. Det skapades en väldigt fin banan-askkopp bland annat. 
När jag och Amanda var tillbaka i katrineholm hade min far och Kicki lagat veganpizza åt oss <333 (astrid och apornas ost) med zuccini, svamp,tomat och paprika på. VAR SÅ FANTASTISKT GOTT. Grät typ. 

Låg och solade hela dagen med Amanda i gräset (hon brände sig efter tio minuter, puss mumin) och blev jagade av tusentals kryp. Urgh. Men jaja. Exciting och sorgligt att åka tillbaka till Gävle igen för kommer sakna henne och Heidi massor, så jobbigt med distans. 
 

Kommentera här: