Stockholmsbesök

Ett försenat inlägg om stockholmsresan som skedde innan jullovet: 
Tiny penises on big alien sculptures.
Var på moderna muséet, fotografiska och bonniers. Fanns så mycket på så kort tid. Stora silikon gubbar och även annat som vägde 2 ton styckvis och man kollade upp mot taket och det inte fanns något slut. Man kände sig liten och statyerna mycket mäktigare än man själv var.
^ över är Mojjes fot från barnprogrammet Nicke och Mojje.Förföljde honom lite lätt inne på fotografiska och hans guldiga lockar var amazing, vågade inte smygfota bättre än det där. 
Fotografiska hade även Virtual Reality, då man har en hjälm på huvudet med skärm för ögonen och är i en helt annan värld (påminner om The Tribe när alla blir beroende av det där spelet och sen raderas dom i spelet och försvinner i verkligheten också???), man gick runt i muséet i spelet och sen sögs man in i surrealistiska tavlor. Det var sjösjuka men otroligt. 
Fanns även reklambilder på plats.
 
På bonniers var det insomnia- utställning vilket var det bästa på dagen tror jag. De hade en säng man kunde boka som åkte runt i cirklar, och hyrde man den fick man en tandkräm med psykadeliska droger i eller något? Så man skulle få väldigt vivid dreams, så åka runt hög i ett övergivet museum. Tänker om någon snear och börjar slå sönder verken. Men idéen var väldigt intressant. Fanns också en gubbe som gjorde konst genom att krypa in under sina vänners sängar för att rista in saker i deras madrasser. Han hade fått spela in en vinyl under Freuds divan då ljudvågorna av all ångest fortfrande fanns kvar.
En röd lampa som blinkade i morsekod "allt har ett slut" med en visuell ~falling in dreams/the wake up fall~ föreställning till.