Amsterdam

Det har gått en vecka sen vi lämnade värmen i Amsterdam. Denna psykotiska cykel stad, med fina parker och idyll bland husen. Dans, öl, nice mat och försöka andas frisk luft när man går förbi coffeeshopsen
Jag, Mikaela, Maria och Emmy delade ett rum på sjunde våningen. En bunkbed och jag och Mikaela delade på en dubbelsäng där det spilldes drinkar i.
Bästa matstället i mitt liv. Vegan junk food bar i stekhet sol. Beställde in en dubbel "kyckling" burgare med "cheddarost" (okej måste man seriöst göra "" när man säer något som är veganskt. NI VET by now att det är veganskt) massa dressing. Fick även äta upp marias rester av tryffel pommes, vilken bra vän!!
 Det enda man kan göra när det närmar sig 30 plus- sätta sig under blomstrande träd i gräset. Lyssna lite på musik, svettas, dricka något kallt.  Lyckliga över sommaren!!!!
När man åker med en konstskola så ingår det såklart att gå på lite museum och se könst.
Kanske inte det idylliska man tänker på när man säger Amsterdam, men det här var vår utsiskt från hotellrummet, sådär i utkanten av stan.
Otypisk bakismat efter en natt fylld med dans. Rawfood bliss. Hummus och sötpotatisar och allt gött i världen.
Plåthus baren, där jag spillde ut vodka på en lärare, där vi satt på kvällarna, där vi beställde in drinkar och såg när turister grindade mot varandra så bartendern blev rädd.

Kommentera här: