superupdate

Har tryckt in en miljon saker i januari för att spådomarna vi gjöt fram i tenn skulle hålla (remember det dansande paret som skulle betyda HA KUL- satsade väl mest på den). Tänker ventilera ut mina mobilbilder från den här månaden hur det sett ut: 
Har vart mycket med denna^, inte för att det är så ovanligt.
Vi har kört på onsdagshäng med Tobias- vi försökte göra vodkamilkshakes men det blev HEMSKT, dock tryckte vi ner typ ett helt glasspaket och bananer oreos och allt man kan tänka sen hällde vi sprit över.... hurts in my belly när jag tänker på den. Vi spelade iallafall biljard och hade det fint. På fredagen var det dags testa nya drinken vilket blev en melonbål? 
farlig drink^  Slutade med hetsig dans, snabba spel, frågesportsbrottning och jag hade inte mina egna skor på mig hem utan ett par i tre storlekar för stora. 
Spenderat tid med Maria i hennes mysiga lägenhet! 
också i drink version. 
Ni vet konstskola?........ organiserade barr ett tag med tycker inte jag kommer fram till något med det. Meditativt att sitta med det ett tag dock.
Även börjat glamourisera sunkiga löv kokongen. 
???????????? Alltså påriktigt så vet jag inte riktigt. 
^ÄVEN STOLT ÖVER TVÅ MARIOR SOM KOM MED PÅ TECKNINGSUTSTÄLLNING! <3  
+ slapp all söndagsångest (eller okej stressen på tunnelbanan men den räknas inte) och drog med Felicia till Stockholm för att se Alt-J spela!!!! Hipsterpublik och fint ljus som passade perfekt till sångerna. Throwbackar till gymnasiemusiktider. Så skönt att dansa och skrika av sig. 
OCH DETTA HAR VART I MIN MAGE!!! nachotallrik, hasselbackspotatis, vegan grill pizza, tahinidressing på ugnsblomkål, tzaywookar och ALLT. Nöjd med matlagningen alltså.