Adelaide

I värmen med morgonkaffe. Dom två senaste veckorna har jag varit i Australien med mamma och min bror. Vi bodde i Adelaide med deras gamla kompisar och i Brisbane på det mest amazing utsikts- hotellet. Såhär var veckan i Adelaide:
Det var så nära till havet. I revet bodde det bebis hajar och ingen badade för 28 grader är vår och kallt. Vi hade lyxen att Rasmus (one of the friends) hade tagit ledigt för våran skull och kunde vara chaffis och local guide. Vårt Aussie google.
Alltså. DJUREN. Accepterade alla utom Ibis fåglarna och Emusarna. Varför är fåglar seriöst det värsta djuret? Alla pratar om ormarna och spindlarna men ingen nämner DESSA MÖRDARFÅGLAR som är ute efter en. Vi mata kängrurus och klappade det vi nådde.
Vegan heaVEN
Var på grillkväll hos Rasmus en kväll och dom hade köpt vegansk brie till mig? Alltså gullisar. Denna resa var verkligen all about the food
oCH RASMUS HADE EN JACUZZI? med världens största monstera över.
Adelaide var väldigt mysigt med berg och hav. Och vin!!! Vi var som sagt på sju vingårdar som jag skrev i förra inlägget. Chapel hill, Wirra wirra, Woodstock och en massa. Så fint med vindruvorna som växer i evigheter bort och kunna betala typ 40 kronor för att smaka på hur mycket man vill. Var även om The Cube som var vingård samt konstställe.
 

Kommentera här: