Limön, brända axlar, bromsbiten och seperationsångesten.

Två veckor kvar till Göteborg. Två veckor kvar av Gävle, så idag skulle vi ääääntligen göra något jag tjatat om sen jag flyttat hit för sex år sen: åka till limön!
 
Jag och Fredrik stod och väntade på båten, och sista sekund innan vi skulle åka iväg springer Maria upp på soldäcket som hetscyklat dit <3
Ängar och ödsligt på ön, det luktade tång och man hörde syrsorna i gräset. Vi skämtade om att midsommar filmen skulle spelats in där, och sen skulle man missat sista färjan hem och behövt göra inbrott i någon av stugorna för att gömma sig mot sekterna.
Vi hitade en vik där vi badade, botten var luden av tång och sjögräs. Det var även långgrunt flera km ut (ok några meter iaf) så jag la mig på mage och kravlade omkring för att få bada, Maria joggade runt i vattnet för att immitera Talking Heads liveshow och Fredrik låg och snarkade i solen (innan åskan kom)
Sen hittade vi fyren!!! Varför blir allt så mycket mer Tove Jansson- när man ser höga hus eller är på öar eller hittar en fyr. Its magical!!
Önskar vi fått klättra högst upp, se utsikten och få blinka med lamporna, ge signaler till båtarna runt om. 
Så idyll och fint.
Back to Gefle Town, längst fram på båten, glada att inte gått på grund och få vara king of the world- titanic- omhållen. 
Goooood times. 
Känns så oerhört jobbigt att ha distansförhållande med allt och alla här. Saknar folk redan. I needed this day

Kommentera här: