The weekend

En hel helg med Mikaela 1. fezt 2. skog 3. marknad
Vi promenerade hela 1.2 MIL upp på berg som såg ut som fjäll, täckta i ljung, och sen vandrade in i skogen. Snubblade så vi nästan bröt fötterna. Pratade om hur vi båda är i distansförhållande och hur svårt det är.
I fredags kom Mikaela hem till mig (alltså oj det här blir inte alls i ordning med dagarna men ärligt vem bryr sig) och det kändes som att smuggla in någon på sitt rum för att dricka alkohol utan att ens föräldrar ska märka. Det är så konstigt vara inneboende. Vi tände ljusslingor inne i rummet och lyssnade på låg musik och poppade våra vinflaskor.  Sen drog vi till Cafe Fluss som hade avsluts-fezt för säsongen. Eldar var tända och dansgolvet var fullt. 
Mitt ansiktsuttryck när vi bestämt oss för att lämna krogen och ska åka och köpa bullar istället.
Hade en dramatiskt promenad hem då jag blev jagad av EN GRÄVLING? sånt jag tänker ska hända i Forsbacka/Gävle men inte I GÖTEBORG. Vet ej om den ville ha min bulle eller min själ.... MITT LIV. men jag sprang ett helt kvarter i uppförsbacke tills den tillsluuuut gömde sig under en trappa bredvid mitt hus och jag kunde snabbt springa in och kasta mig i sängen.
Och idag var vi på höstmarknad i Botaniska trädgården!! Supermysigt med skördemarknad där som sålde kål och pumpor samt egen äppelmust <333 sen var det minikurs i hur man färgar garn med olika svampar. Precis efter jag lutat mig över grytan och inhale:at svampdoften ser jag den stora texten att ångorna kan vara farliga. Menmen. Man kunde även testa på att göra egen lintråd! Eller hur man slår den mot spikar för att få den skör. 
Väldigt höstligt! 
Vi hittade en mysig liten damm att dricka kaffe och äta pringles vid. Mikaela visade sin 70s love song spellista och det kändes så himla höstigt alltihopa. 
Nu ska jag titta på Girls och äta glass-chips-kakor och mängden med gött jag hittade på lidl som är vegan heaven. PUSS