Alteregon och spårvagnar

I veckan saknade jag Göteborg och fick längtan att flytta tillbaka, så i fredags bokade jag biljett och åkte ner för att hälsa på. Jag mötte Maria på stationen och tog spårvagnen mot majorna. Vi fixade oss snabbt för att åka tillbaka in till stan där hennes skola hade KICKOFF fest då Valand och HDK har slagits ihop till en skola.
Jag gick runt och låtsades vara elev, sa jag tog en master just nu eller dylikt. Folk nickade och sa "OJ VAD INTRESSANT". Man kan ju låtsas vara mindre krisig eller veta vad man vill göra. Borde hittat på ett namn och levt ut det 100%.  Men vi dansade, drack boxvin direkt från boxen och trasslade in oss i glitter hängande från taket. 
Vi vaknade upp runt klockan ett på lördagen med halv ångest över att det var så sent. Vi hade somnat till twilight och chips i sängen. Jämförde hur göteborg är lite som stan dom bor i där då det alltid regnar. 
En perfekt bakisdag involverar palmhuset, särskilt när det blåser och regnar ute att få gå in i värmen och lukta på blommor. Vi fotade och pratade tills jag skulle ta spårvagnen hem till Mikaela och Patrik
Vi beställde hem pizza och drack mer vin, men efter sju glas och ingen effekt insåg vi att det skulle bli en "nykter" ugång. 
Mötte denna gullisen på spårvagnen in mot stan. Det luktade på min jacka trots struten <3 
Blev lite dans på HPKSM och en kö in mot pustervik... men det var bara det. KÖ. Vi köpte saft och åkte hem igen där vi kollade på serier tills vi somnade. 
The golden morning light.
Tror det jag tycker är mest imponerande med göteborg är att det känns som en sån STAD och sen så fort man vänder sig om är det berg, skog, vattenfall och stora naturreservat överallt? Bakom Mikaelas lägga så ligger tex LÄRJEÅN! 
Försökte klättra ner mot vattenfallet när vi insåg vi var på FEL SIDA. vilket basically var ett stup av lera vi gled runt i och förstörde våra skor totalt. Så vi vände och skulle försöka ta oss till andra sidan istället.
Sånt sjukt fint ställe!? Man kunnde stå i mitten av dom två fallen och bara höra dånet av vatten <3 
Mellis och fikapaus i skogen
 Sen en matlagning: men ca två minuter efter denna bild togs så skar Mikaela upp sitt finger på en konservburk och jag menar inte en liten skråma utan... det kom ut saker från fingret som inte borde kommit ut och huden fladdrade och ... det slutade inte blöda. Så vi pratade med 1177 och åkte och försökte häfta ihop det själva med tejp och sen när det inte slutat efter två timmar så fick vi åka till akuten där dom lagade henne. En vanlig söndag som sagt. 
The wounded. 

Saknar Göteborg väldigt mycket och funderar starkt på att flytta tillbaka igen, sådär velig som man kanske är. Börjar titta efter linjer, jobb, bostad once again. För varför hålla sig till en sak liksom.