pandemi födelsedag: ÅR TVÅ

JAG FYLLDE 24!! I LÖRDAGS!!  (börjar starkt) 
Nej men ja, jag är ett år äldre. Visare. Snart färdigutvecklad hjärna med fullt konsekvenstänk! Snart halvt medelålders! och jag känner sTARKT det här är min primetime i livet? 24-28? Men min födelsedag såg ut såhär: 
Jag fick presenter heh. Av Mikaela ett sushibambu-rulltäcke, pinnar och ett kungfu girl vin som vi ska inviga min soon to be lägenhet med. Av fredriko fick jag en morgonrock som jag numera BOR i. delvis för det är kallt. Delvis för distansen och plugg framför zoom. 
Vi hade bakat dagen innan, en prinsesstårta och en cheesecake med hallon!! mumz. En glad person och en aggressiv haaangry.
Mötte upp Louise för äta vietnamesiskt på Lilla Hanoi vid lilla bommen, direkt när vi åkte in till stan fick vi SOSalarm sms då det typ exploderade i en industrilokal på hisingen så alla var tvugna stanna inomhus pga branden? Extremt. Louise hade tejpat sina ventiler innan hon åkte in. 
Beställde iallafall in en mixtallrik med olika småplock + pho för att fira... phodelsedag... (har jag bott i Göteborg för länge nu?) 
Fick en flaska rött av henne och en valfri dejt tills jag flyttat till lindholmen, då vi basically är grannar. Får välja på olika lokala treats typ mat på streed food market, fika på alkemisten eller på ett hundfik vi pratat om länge. FINA VÄNNER MAN HAR
THE BIG MOMENT var ju ändå discobowlingen. Som kanske inte var jättedisco? Det var mer 50-60 tals låtar men det var kul att få dansa lite och dricka drinkar. Man e ju ovan av pandemin. Tappade fokuset när jag såg andra människor och ovan vid ljud? ovan vid dans bland andra människor? MEN KUL VAR DET. Något mindre kul var att jag förlorade mot Fredrik trots att han var nyopererad? vet inte vad jag tycker om de. 
Superbra start på 24. Nu har dis babe åkt hem och jag sitter i min morgonrock och har lite ångest över skoluppgifter :)) 

Dis week är fullproppad: arbetsintervju x2, hämta nyckel till nytt boende, på fre kommer mamma för hjälpa släpa lite saker till läggan. och någonstans där måste jag ju hinna plugga också? vi får se vad som händer