Februari i kort

Slutet på februari. Jag har sagt upp mig från jobbet och kan fokusera HELHJÄRTAT på studierna! och med det menar jag 50% studier och 50% SOCIALT LIV IGEN!!! 
Här är från förra fredagen till denna söndag men inte i ordning:
Mötte Louise på en lunch då hon jobbar i området jag bor i. En rörig pokebowl. 
Åkt skridskor med Mikaela och ätit bullar på läktaren. Hon gjorde konster och jag ramlade efter
En förfest hos Lina innan en fest på chalmers (som slutade i att jag bråkade med alla och inser jag måste SLUTA FKN DRICKA men det höll ju bara till denna fredag när klassen skulle ut och öla. suck. vars e självdiscplinen?) 
En mellokväll med Maria. Så bra mellanakter detta år!? Klassiker???? love it
En bakisdag med Maria på Världskulturmuséet som hade Viva Mexico utställning. Blev inspirerad av alla kulturer där och gick hem för att göra ett berg med sushi
Hade brunch hemma hos mig med Lina, Eli och Mikaela. Jag fixade pannkisar, Lina hade bakat bröd, Eli hade med sig all frukt i världen och Mikaela tog med mimosas. Så härlig start på en söndag?? Knytis är det bästa
Solen sken så som den svenne man är så satt jag, Bryan och Linnea på en uteservering i februari och tryckte oss mot väggen för att absorbera ALL sol. Häääääääääärligt. 
 
Flyter på bra i skolish. Har haft debatt och tycker politik ändå är spännande även om det är ovant argumentera så mycket. Saknar dock GVC och natur. Menmen. Har bokat tåg till flyget nu så allt är kirrat och klart inför islandsresan på min bday med Bryan (IH!) (AH!) (!!!!!!!!). Solen är tillbaka vilket gör en lite gladare och att få träffa kompisar istället för att enbart jobba känns såååååååå behövligt.