Augusti;

Har helt gått in i att det är höst nu så det sista av sommaren spenderade jag såhär:
Har suttit på Marias innergård bland blommor och getingar med bubbel i handen.
Lekte kollektiv med dessa pojkar. Mycket badande, car songs med capri sun drickande, drinkar och nattbadande. En grym tacos-bakis-frukost, sovandes i hemmabion, grillbuffé (med en väldigt exprimental potatissallad av mig och mästerkocken Erik, Fredrik skötte grillandet och Tobias gjorde livets vitlöksbröd). Allt var supermysigt 
VI BEHÖVDE INTE ENS VÄNTA ETT ÅR DENNA GÅNG utan bara ca en månad till att ses <33 älskade soulmate Amanda och jag möttes upp i stockholm min enda lediga dag. Vi vandrade vilse runt en timma innan vi insåg vi hamnat på en öde ö någonstans. Vi hittade tillbaka till färjan och åkte över till Gröna lund där vi drack slush, åt mycket mat (kommer typ bara ihåg att vi åt hela tiden) och åkte karuseller tills vi kissade på oss av skrikande. lover her (och hon fyller år så snart!!! vuxen liten tant nu) 
Hängde på Mikaelas balkong senast i fredags. Blev för mycket shots och för starka drinkar så vet inte mycket mer om kvällen. Vi skulle se Beatrice Eli men det blev inte riktigt av. Men så mysig balkong, är alltid avundsjuk på dom som har. Fanns planterade gurkor och tomater på den............ hur fint?

Kommentera här: