Turebergsgrottan

Stannade till vid ett ställe utanför flen, mellösa, hälleforsnäs (alltså alla dessa byar som är samma ställe egentligen, its a mess) som skulle ha en grotta man kunde gå in i!! 
Vi klättrade rakt in allihopa, ramlade fram över stenar i mörkret och mobillamporna räckte knappt till. Kicki hade klackskor på sig men tog sig fram ändå
 Vid ett ställe fanns det en stege som ledde längre ner i grottan och så fick man hitta olika vägar ut. Var så rädd att fladdermöss skulle flyga in i mitt huvud och typ gnaga i ens hår men slapp det
Okej så detta är min far. Som kommer ut ur ett 7-9 meters djupt HÅL. inte en grotta utan HÅL- stup WHATEVER. efter att ha - listen up- TAPPAT SIN MOBIL NER I EN BERGSPRICKA? :) han skulle lysa ner och tappar då mobilen. Jag och kicki som går efter pga sämst skogsskor i hela världen hör Fredrik ropa att pappa har hoppat ner efter mobilen??? Så när vi kommer upp är pappa borta ner i något dödshål och ber oss "ring min mobil så jag kan följa ljudet och ljuset" .. och HAN HITTAR DNE? sju meter ner???  I ETT HÅL? sen ålar han sig upp igen med sin heltsjukt hela mobil utan sprickor. 
Forest fashion
Men så otroligt fint ställe, alla man kan älska MOSSA, ORMBUNKAR, GROTTOR??? jättecoolt ställe faktiskt. 10/10 för det fanns varken insekter eller fladdermöss där inne. Eller typ en sovande björn.
 

Kommentera här: