Februari

Lifeupdate ELLER How to procrastinate konstskola ansökningar: 
Ät soppa med en vän!! Maria är och kommer alltid vara goddess på att göra soppa. Magiskt. Vi åt även livetsbröd: VITLÖK. Så skönt veta man inte alls är ensam i krisigheten. 
MEET UP WITH YOUR FAMILY! : Mamma kom hit på besök över en helg!  Vi bakade smörgåstårta eftersom vi måste fira att vi träffas. SÅ GOTT. dock åt jag den till frukost lunch middag i ca en vecka.  Min moster hade också skickat med en massa bakelser och praliner (nämnt det förut men hon har ett rawfood café på gotland. vegan heaven) 
Vi åt också på pinchos, krim mamma som man har så snodde hon med sig deras minibestick hem <3 <3 
Vi hann faktiskt med sjukt mycket på kort tid? Sprang på bio - three billboards outside ebbing missouri. SÅ. BRA. FILM. var shooketh hela filmen igen. 
Fick också min julklap!!! EN SYMASKIN. så har sytt klart (alltså... sytt upp och in. Inte ~skapat~) byxdressen.  Saknar mamma, vilket är okej att säga som vuxen människa. 
Gå på fäst 
Vara studentig och ta en fika: Hade en fettisdagen dejt med Saga också på Epi, där dom är blessed nog att ha veganska saker. dock inga extrema typ wrapsemlor eller munksemlor eller va semletrenden är det här året. Vi var gamla och traditionella..... och hade inte mycket val pga vegangrejen........ mhmmm ANYWAYS.
Umgås med någon söt:  Valentines var ju!!! Fredrik kom hit och vi drack något glas vin, pussades och försökte oss på att laga världens största taco. Det gick inte superbra, not gonna lie. Men blev gott ändå TROTS den inte höll. Rip. Men det var roligare än att gå ut och äta tyckte jag. gosigos. 

Kommentera här: