Kiss kiss Mollys lips

Pollenallergi som gör att mina lungor sviker mig, räddar dom genom att röka och bättrar på själen med vin. Har haft det fint senaste dagarna. 
Såg Kurt Cobain- Montage Of Heck(trailern) vilket var en så överdrivet fin film. Höll inne tårarna men det gjorde ont. Osett material från hans barndom, mixtapes, uppväxt, intervjuer med föräldrarna och Courtney, klipp när dom båda tagit heroin, sånger och hans kladdkonst. Rysningar. 
Innan filmen hade vi parkhäng för Saga är äntligen tillbaka från England (!! YASS). 
Parkhäng igår också för det är finally sol. Vi träffade en gammal människa vid namn Sten som växt upp på 60-talet. Han pratade om sitt liv, sin fru, våra liv och han ska officiellt börja hänga med oss. Så konstigt men fint. 
Planering om Ecuador och pudus. Kramar. Vin. En lärare som går förbi på olämpliga tillfällen. Liam visade en fin striptease medan vi kastade enkronor på honom (work for it) 
 
 

Double rainbow över valla torg

Allting har förvandlats till en B dokusåpa så vi bestämde oss för att ta det lugnt igår med tjejkväll och äta a lot of vegansk tacos. Det var fint. Dock var det i ockelbo och vi såg tjugotusen epor, julpynt från 80-talet och annat hemskt som ingen borde behöva uppleva. 
Pratade, fnittrade, hyperventilerade och sprang omkring. 
 
Annars sen sist så har det varit parkhäng, lite fester och såndana standard saker. 
Vi blev bjudna på taxi till en konstig efterfest där dom bjöd på shots. Liam och jag hamnade i spanien ute på balkongen. Kyssar i soffan med peeps- tills dom inte orkade och slängde ut oss vid fem, vi som inte fick vara kvar tog chansen att sova i skogen. Väl hemma väckte Mikaela mig med pommes som frukost på sängen (lovliest way to wake up). 

Veckan har varit störd och vet inte ens vad som har hänt. Fest ikväll och har förstått av min signatur är att få näsblod i folks ansikten during hångel (stolt eller besviken).