Hundgos, bärgning och dagdrömmar om Norge

Tog en liten livspaus och åkte till Katrineholm tors-idag (måndag). Behövde delvis "övningsköra", trots jag har körkort, och känna mig tryggare innan jag och Bryan kör till Norge i mars. Hade ju glömt nästan allting och första dagen jag var ute och körde tog jag mig ca 10 minuter innan bilen gick sönder och vi var tvugna att ringa bärgaren. Ångesten att JAG haft sönder den och skulle behöva betala så: en miljon kronor med min studentbudget. Bärgaren kunde iaf fixa allt på plats!! Vi behövde bara stå ute i minusgrader i en timma sådär :')
Då problemet var med bilens batteri (it wasnt me i promise) så kunde vi inte köra mindre än en timma varje gång vi var ute, så fick köra A LOT. Belönade mig själv med semlor efter det traumatiska. 
Fick massa hundgos, vilket behövdes då jag inte bara åkte hem pga bilkörning utan också pga *heartbroken* FUN TIMES osv. Klappade Oskar en massa, var på hundkurs och var i skogen. It helped. Litegrann iallafall. Fick också kakor, choklad och massa mat av mamma. Jag är ju också mitt uppe i en tentaperiod. Både för och nackdel att typ vara i ett breakup under tentaperioder pga: du kan ej ligga i sängen och gråta för du måste gå upp och plugga, nackdel är att väl att fokuset inte finns. Försökte skriva lite på den medan jag var hemma men mest söktes det jobb och socialiserades om andra saker. 
En kväll kom moster, mormor och bror över också. Vi drack vin och åt. 
Träffade Pappa och Kicki på Olearys och spelade shuffleboard, ölade och åt burgare. Jag och Kicki vann överlägset. Försökte värva dom till att agera flytthjälp för hundrade gången. Då det blir så pass lång flytt nästa gång så skulle dom ist försöka sponsra med flyttfirma pga ingen orka köra mina grejer i år och dagar uppåt i landet. VART någonstans det blir är oklart. NÄR är också oklart. 
Blir trevligt bemött när jag kommer hem. Han kramas och pussas. Känner mig omtyckt.
 
Hemma i lägenheten igen, mina sista blommor är döende och vårsolen tvingar mig till att behöva tvätta fönstrena. Skickade in stipendieansökan och bokade boende i Norge, en stuga där gräs växer på taket och vi har utsikt över berg och sjö. Längtar till glaciären och lite äventyr.

ExteriörExteriör
(^vårt airbnb i Olden, HUR MAGISKT? kommer stirra på bokningen tills dagen vi åker)