Februari

Lifeupdate ELLER How to procrastinate konstskola ansökningar: 
Ät soppa med en vän!! Maria är och kommer alltid vara goddess på att göra soppa. Magiskt. Vi åt även livetsbröd: VITLÖK. Så skönt veta man inte alls är ensam i krisigheten. 
MEET UP WITH YOUR FAMILY! : Mamma kom hit på besök över en helg!  Vi bakade smörgåstårta eftersom vi måste fira att vi träffas. SÅ GOTT. dock åt jag den till frukost lunch middag i ca en vecka.  Min moster hade också skickat med en massa bakelser och praliner (nämnt det förut men hon har ett rawfood café på gotland. vegan heaven) 
Vi åt också på pinchos, krim mamma som man har så snodde hon med sig deras minibestick hem <3 <3 
Vi hann faktiskt med sjukt mycket på kort tid? Sprang på bio - three billboards outside ebbing missouri. SÅ. BRA. FILM. var shooketh hela filmen igen. 
Fick också min julklap!!! EN SYMASKIN. så har sytt klart (alltså... sytt upp och in. Inte ~skapat~) byxdressen.  Saknar mamma, vilket är okej att säga som vuxen människa. 
Gå på fäst 
Vara studentig och ta en fika: Hade en fettisdagen dejt med Saga också på Epi, där dom är blessed nog att ha veganska saker. dock inga extrema typ wrapsemlor eller munksemlor eller va semletrenden är det här året. Vi var gamla och traditionella..... och hade inte mycket val pga vegangrejen........ mhmmm ANYWAYS.
Umgås med någon söt:  Valentines var ju!!! Fredrik kom hit och vi drack något glas vin, pussades och försökte oss på att laga världens största taco. Det gick inte superbra, not gonna lie. Men blev gott ändå TROTS den inte höll. Rip. Men det var roligare än att gå ut och äta tyckte jag. gosigos. 

Ansökningssammanbrottsnällahjälpmig

Har blivit ett spöke av all stress inför _life_ , det vill säga ansökningar som stänger inom en vecka. Planerar in plan b ifall konstfack skrattar åt en bara vilket blir sommarbajsjobba och sen vara i berlin ett tag kanske? Börjar sista minuten slänga om verken och skriver utan självinsikt (VART ÄR DEN NÅGONSTANS). Det känns helt enkelt jobbigt just nu.
Work work work.  Små granar i keramiken som kan vandra sig långt bort. En skog vilse bland allt annat. Påbörjat en stock som också ska få armar. Log lady moving on och blir ett med stocken? Eller det hon menade på hela tiden. SPIRITS GETS TRAPPED IN WOOD. 
Kanske blev the log lady herself. Ny generation.  Trivs iallafall VÄLDIGT bra med den i famnen
1.2.3  Från ful konstig penispåle (im sorry) till något barkigt. Och nu ska händerna fästas!!!
 
Kan ni se mitt bås? För jag kan typ inte det. HAR INGEN plats där och blir bara värre varje dag. Kan inte städa. Och det där är bara en liten del.......... har ju spridit ut mig över hela golvet och amputerade av "stammen" på rotvältan imorse så ligger träddelar överallt. Kaotiskt i huvuduet kaotiskt i ataljen. + ett litet mosslandskap jag gör. 
Men somsagt: FÖR MYCKET stress och så blir ett spöke igen. 
HEJDå.