FINAL ESSAY BREAK!

Referenser hit och dit och allt om klimatets påverkan på floder och översvämningar. Tänk att sen är jag klar!? och vet mycket mer om jordens undergång nu än innan! Har påbörjat med rörig text som jag hoppas på att kunna knyta ihop. Men nu en liten paus.
En picknickdag i Vättlefjäll. Planen var att bada men vi satt på klippat och darrade och frös. Mikaela hade bakat. Vi mötte en mystisk man mitt ute i skogen med en konversation som gick ungefär såhär 
Mystiska mannen "Svamp?" 
Vi "Ska du plocka svamp?" 
"Plocka svamp" 
"Ah .. vi har inte sett någon svamp" 
"inte sett någon svamp" 
"Hoppas du hittar några kantareller!" 
"Hoppas hitta kantareller..." 
VÄLDIGT mystiskt? Han bara upprepade allt vi sa och vi hade gått ganska långt bort från stigen. VAR DET GETMANNEN? (the obsession) (eller så var han dement och vi övergav honom). Vi lämnade honom mitt i granriset och gick snabbt därifrån ut mot den större vägen igen.
Hittade drömmigt läge väldigt nära mig, en liten ö/udde med en fin strand på. Jag och Mikaela satte oss på strandkanten och bestämde oss för att söka massa hus ute på ö:arna i Göteborg. Och ganska snabbt fick vi svar. Vi har vart på fiiiinaste visningen ute på Donsö som jag drömmer om men känns lite omöjligt just nu, imorgon ska vi på ännu en på Styrsö och på söndag en annan på Donsö. Tänk om vi skulle bli roomies och få testbo i HUS. vid HAVET. på en Ö!!!
Pappa och Kicki hälsade på i veckan. Det dracks vin och pratade om livet.
Många många många vin pauser.
Dagarna var väldigt grå när dom var här (och är fortfarande?) men vi satt under filtar och värmelampor på uteserveringar medan det regnade på. Väldigt mysigt.
Some vegan fish n chips <3 på old corner
Släpade med dom på en bakis-promenad runt i slottsskogen där det fanns bebisgetter igen. 
Har även velat besöka älgarna ett tag sen jag hade en märklig dröm om en älg. Tror det var mitt spiritanimal som besökte mig?? I drömmen så uppenbarade sig en spöklik älg, genomskinlig men den lyste och kommunicerade med mörk röst (genom tanke såklART) "Detta är en varning" och fick en stark känsla av att det skulle bli dåliga konsekvenser om jag inte lyssnade på rådet. Vaknade och tänkte på livsbeslut som flyttar, distansförhållanden, staden, studierna. Tydligen symboliserar älgar stora beslut inför framtiden. Väldigt relevant. Fick dock inga mer klarheter av att träffa älgarna face to face så vet inte riktigt vad varningen var för.
Mat och drinkar i Haga! 
I höstas när jag bodde i Göteborg förra gången så hade pappa och jag planerat en visit till Crippas (bar och vegancafé) för dom hade massa punkband-spelningar som pappa blev lyyyrisk över, dock så är det ju inga spelningar nu men vi drog dit ändå. Så mysigt ställe. Snacks och veg irish coffee(mums) och spelade lite kort och snackade musik.
Eftersom dom ändå är turister och har semester så drog vi till avenyn och åt på Hard rock cafe (haha?)  förstår inte hypen med varken det stället eller avenyn. Orkar typ fem minuter i stan innan jag vill därifrån.
Blev bjuden på hotellfrukost så var väldigt nöjd! Tack pappa och Kicki för mat, drinkar och sällskap
 
Har beställt kurslitteraturen inför hösten och är nu pank men peppad. Tror det kommer bli sååå klimatångest men intressant, har även gjort sista tentan i sommarkursen (oklart om jag är godkänd dock) och sitter och försöker få ihop det bästa jag kan om översvämningar i uppsatsen. 
Så uppsats och boende är på min to-do list för veckan.