nobody likes you when you´re 23

Healthy och nyligen fyllda 23 år!!  ÄVEN nyligen (blivande) GÖTEBORGARE igen!!! Jag hade facetime möte i tisdags och på onsdagen blev jag erbjuden ett rum i ett kollektiv i frölunda med tre tjejer!!! Så skrev snabbt kontrakt och ska åka ner nästa helg och hämta nyckel!! OCH I MAJ FLYTTAR JAG TILLBAKA AHHH

Anyways! Karantänen var over sååå mitt firande började med en visit till eskilstuna
Var helt själv i tågkupén och åkte förbi tomma stationer och såg extra mycket rådjur och tillomed ETT VILDSVIN när vi åkte förbi åkrarna. Konduktören skämtade om spökstaden och om jag var en av dom kaxiga friska. 
Kom till Amanda ganska sent och väl i lägenheten så ber hon mig blunda och tar fram en HOMEMADE VEGANSK PRINSESSTÅRTA??? Alltså har sån fascination hur man ens bakar det. Men så fin!! Gullisen
Träffade en katt som var väldigt kelig på vägen till stan, vi skulle hämta upp påskägg från Amandas jobb och äta lunch
Jag tog ett dåligt val och tog typ hela wasabin i ett svep för mitt smaksinne är typ helt lost. Slutade med tårar som droppade ner i sojasåsen.
Those eggs!! Lite vin och förberedelser inför påsk. Har aldrig kännt sån stor press på mig att leverera ngt snyggt.
Mysigt var det iallafall
Stor pinne, Liten hund.
En av dom mysigare grejer är ju ändå vakna upp av att man blir SKEDAD av this cutie :'( 
Sen hela torsdagen var vi på munktellbadet och simmade omkring, åkte rutchkana, dykte bland fiskar och blev healade i bastun. Var ca 3 olika snubbgäng på relaxen som alla tog in bubbel och firade. Vi gömde oss i en pepparmint-ångbastu. 
Kom hem och på fredagen 27 mars- mi day- så fick jag träffa FREDRIK!!! som varit i karantän i TVÅ VECKOR? Nästan som ett distans förhållande. Han dök upp med fika, blommor som var... frasiga? Så fina, och spel. 
Vi gick ut och åt på helt enkelt, beställde in vinflaska och satt där i flera timmar.
På lördagen kollade vi igenom heeeeeela säsong tre av Ozarks och sen åt oss illamående mätta på Bastard burger. Verkligen kröp hem. 
Lazy sunday funday med balkong frulle ... i täcke.... och sen spel n movies. 
Mysig vecka trots Corona lock down. mitt 23:åriga år kan ju gärna börja med att världen blir botad så man kan hitta på något kul igen. Annars ska jag plugga och flytta om en månad!! Hoppas på resor och good times.